Mads Brügger

Mit København: Mads Brügger

Gastro har netop lanceret deres store københavner-special med en guide til byens 150 bedste steder. Her har vi også spurgt en række Københavnere, hvor de søger hen igen og igen. Her er det med programchef på Radio 24syv, Mads Brügger.

”Københavns smørrebrødsfauna er bedre end nogensinde, men hvis jeg skal pege på kun ét sted, så bliver det Palægade. Det er en dejlig gedigen, klassiskorienteret københavnsk frokostrestaurant, som holder dyderne i hævd, og så har de et enormt sympatisk og elskværdigt personale.

Hvad man ikke må gå glip af på menukortet er deres hummertatar med friteret æg, som er et kys fra guderne, og så deres sprødstegte fiskefilet, som løfter sprødstegt fiskefilet op på et niveau, hvor det sjældent har været. Dertil skal siges, at de virkelig excellerer, hvad angår kvalitet af råvarer. Alt er prima. Man bør også bemærke deres playliste, som er mig en kilde til konstant forundring. Der spilles i højtalerne, dog ikke så højt, at det gør noget, og det interessante er, at det er totalt umuligt at forudsige, hvilket musiknummer der følger. Det er totalt random, og stilmæssigt uden for kategori.”

Gastros store københavner-guide er i salg i butikkerne nu.

Forside_Gastro web.jpg

Se, hvad vi ellers skriver om: Restauranter, Restauranter i København og Mad