Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Farvel til bartenderen?

Foto: PourMyBeer/Facebook

Farvel til bartenderen?

Nu kan bargæster tappe øllen selv

Josh Goodman kunne ikke få fat i en bartender på en stuvende fuld bar i Baltimore. Nu har han udviklet selvbetjeningssystemet PourMyBeer.

Er du træt af at vente på, at den fortravlede bartender ser dine flagrende arme i det trængte menneskemylder ved bardisken? Så er PourMyBeer sikkert sød musik i dine ører.

PourMyBeer er et selvbetjeningssystem, som lader tørstige bargæster komme til fadølsanlægget helt selv. Man har ikke brug for en bartender, men kører kun lige et kort igennem ved automaten, som holder styr på indtaget – og betalingen selvfølgelig. Det skriver Esquire.

Det er firmaet Innovative Tap Solutions, der står bag systemet, som i sit andet leveår er udbredt til 122 beværtninger på tværs af USA.

Ejeren af en bar i Chicago fortæller, at han har skåret en eller to bartendere væk hver aften på grund af selvbetjeningssystemet. Måske bartendere i Guds eget land vil begynde at kigge sig over skulderen.

Direktør Josh Goodman fik idéen til PourMyBeer i 2008 efter en tur på en tætpakket bar i Baltimore, hvor det var umuligt at få fat i en bartender. Han ved godt, at systemet måske ikke vil fungere i enhver pub eller bar, men han spår alligevel, at PourMyBeer med tiden vil være at finde i ti procent af barerne i USA.

”Vi er kun lige i begyndelsen af en ny måde at servere alkohol på,” siger Josh Goodman til Crain’s Chicago Business

Systemet koster knap 10.800 kroner plus lidt over 3.000 kroner i vedligeholdelse.

LÆS OGSÅ: Norge bygger Europas første undervands-restaurant

LÆS OGSÅ: Nyt sær-magasin med et helt års Gastro-opskrifter

LÆS OGSÅ: Burger King laver sjov med McDonald's: Klæder konkurrentens maskot ud som ond klovn