Hvor F.C. København sidste sæson endte øverst på skamlen i den danske Superliga i fodbold, har klubben i mange år klumpet rundt i bunden af madtabellen. Slatne franske hotdogs med halvfærdige pølser og punkterede fadøl har i en rum tid været den faste menu til holdets hjemmekampe.

Det laves der om på nu. For FCK har hentet en forstærkning, der får tilgange som Denis Vavro og Viktor Claesson til at blegne. De forsvarende danske mestre har nemlig indgået et samarbejde med den danske burgerkæde Gasoline Grill, som i 2017 blev kåret til at være blandt verdens bedste af det amerikanske medie Bloomberg, om en ny stadionburger, der skal mætte de sultne tilskuere.

Jacob Lauesen, der er direktør for Parken Sport & Entertainment, er selvsagt begejstret for det nye gastronomiske samarbejde.

”Ambitionen hos os er, at vores gæster skal have en fantastisk oplevelse herinde. Via partnerskabet med Gasoline Grill kan vi byde på det, som vi selv betragter som verdens bedste stadionburger," siger han til FCK’s hjemmeside og tilføjer, at det skal være med til at hæve oplevelsen i Parken.

I samme ombæring melder Gasoline Grill også, at de i løbet af efteråret vil åbne en ny burgerrestaurant på hjørnet af P.H. Lings Alle og Øster Alle ud mod Fælledparken i løbet af efteråret.

”Unikke locations er afgørende for os, og vi er overbeviste om, at matchet er godt mellem to københavnske institutioner. Vi vil gøre vores ypperste for at være med til at begejstre og yde god service for alle, der kommer i Parken,” siger Klaus Wittrup, der ejer Gasoline Grill, til FCK’s hjemmeside.

Hvornår Gasoline Grills nye stadionburger præcis vil få sin debut vides endnu ikke, men ventes fra sensommeren 2022 at blive solgt på tribunerne til FCK’s hjemmekampe, til landskampe og til koncerter.