Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Se nyt afsnit af Wuf & Worldman: Arthur og Karl Iver går på druk og får en genial idé

Se nyt afsnit af Wuf & Worldman: Arthur og Karl Iver går på druk og får en genial idé

Vi nærmer os slutningen på første sæson, og de to hovedpersoner finder hinanden over en masse whiskey og Gajol-shots. Det bliver startskuddet til et nyt stort projekt.

Der er ikke noget som en stribe Gajolshots, der kan starte nye spændende ting op. Det ser ud i hvert fald endelig ud til at lykkedes for de to hovedpersoner i ’Wuf & Worldman’, der endelig mødes face-to-face i dette femte og næstsidste afsnit.

Den hårdt prøvede moderedaktør Karl Iver har endelig fået modeikonet Arthur Wuf i tale på en bar, hvor de mødes for at snakke om Wufs nye tredagsfestival. Men inden den sidste drink er drukket har de to fundet på et helt nyt projekt, der starte en helt ny karriere for dem begge.

Se afsnittet her.

Du kan se alle de fire tidligere afsnit.

I første afsnit blev vi vist rundt på Wufs imponerende lager, og Karl Iver var til pitchmøde med chefen.

I anden episode fik medarbejderne i Wufs dynasti en peptalk af en anden verden, mens Karl Iver blev irettesat af chefen for at sige ’mandens bryster’.

I afsnit tre åbner Arthur Wuf op for sin mere bløde side, og hvordan han ser på kvinder og mænd. 

I episode fire har Arthur Wuf kastet alt ind på at lave Danmarks næste store festival, mens Karl Iver må overbringe en ubehagelig besked til sine kvindelige kolleger.