En Mini MBA kan være vejen til din lederstilling

En Mini MBA kan være vejen til din lederstillingMere end 5.000 danske ledere har deltaget på PROBANA's Mini MBA uddannelse med det formål at styrke deres evner til at performe og skabe resultater ud over det sædvanlige.

Vores mangeårige erfaringer med dette program er din garanti for en uddannelse i verdensklasse. Du har nu mulighed for at deltage på hold nr. 200, som vi netop har videreudviklet og tilpasset omverdens krav og fremtidens tendenser.

Uddannelsen er baseret på blended  learning, hvor du ved tilmelding får adgang til Probanas uddannelsesplatform. Herinde ligger pensum, øvelser, opgaver og dialogforum (mulighed for sparring med øvrige kursister), som du altid har adgang til. Uddannelsen indeholder seks moduler, og til hvert modul afholdes en kursusdag på hotel Marriott i København eller Radisson i Århus.

Uddannelsen giver:
• Solid indsigt i personaleledelse og psykologi
• Værktøjer til håndtering af forandringer
• Indsigt i lederrollen, opgaver og udfordringer anno 2014/15
• Konkrete modeller og teorier omkring værdibaseret ledelse
• Indføring i de nyeste ledelsesteorier, heriblandt transformationsledelse, anerkendende ledelse og holistisk ledelse

Vi kører lige nu en kampagne for alle Euromans læsere, hvor du kan få en helt unik rabat af kr. 10.000,-, hvis du tilmelder dig uddannelsen. Du skal bruge rabatkoden EUR2005 ved tilmelding.

Læs mere om uddannelsen på www.minimba.dk

Se, hvad vi ellers skriver om: Annonce