3 tv-serier, du skal se i juni
Foto: PR 'The Affair'.

3 tv-serier, du skal se i juni

Tre serieanbefalinger du kan lune dig ved, når mørket falder på.

’Luke Cage’

Sæson 2

Den tidligere straffefange Carl Lucas fik overmenneskelig styrke og uigennemtrængelig hud ved et biologisk eksperiment, der gik i vasken. De kræfter brugte han i første sæson til at genetablere lov og orden i Harlem under alteregoet Luke Cage (Mike Colter), mens de storkriminelle kræfter i byen forsøgte at stoppe ham med lejemordere og store eksplosioner. Action, oneliners og ekstrem vold kommer igen i anden sæson, der bygger på figuren, som var en af tegneserieuniversets første sorte superhelte. 

Premiere 22. juni på Netflix.

'The Affair'

Sæson 4

I tre sæsoner har forfatteren Noah Solloway (Dominic West), servitricen Alison Bailey (Ruth Wilson) og alle de andre fra 'The Affair' skabt kaos omkring sig med deres affærer og komplicerede forhold. Intrigerne udvikler sig i uendelighed, og alt tyder på, at det vil fortsætte i den nye sæson med Noahs nye flirt, Juliette Le Gal (Iréne Jacob). Er du til utroskabsdrama og løgne, eller kan du bare ikke få nok af Dominic West fra 'The Wire', bør du tjekke 'The Affair' ud.

Premiere 17. juni på HBO Nordic.

’Condor’

Sæson 1

I 1975 kunne man se Robert Redford med høstakhår og hinkestensbriller flygte fra statslig konspiration, mens hans kollegaer blev myrdet en efter en. Det var i rollen som Joseph Turner, en nørdet og moralsk CIA-agent, der ville ændre systemet indefra. Serien ’Condor’ er bygget omkring den ikoniske actionfilm, hvor man følger jagten på Joe Turner (Max Iron), der er blevet syndebuk for 11 snigmord på sine kollegaer. Hæsblæsende menneskejagt i en morderisk overvågningsstat kunne noget i 1975, og mon ikke det stadig er tilfældet? 

Præmiere 6. juni. 

LÆS MERE: 11 Netflix-dokumentarer til når solen ikke skinner

LÆS MERE: 10 uforglemmelige sange med la-la-la

LÆS MERE: Klovn-serien er tilbage: Premieredatoen er offentliggjort

Se, hvad vi ellers skriver om: Serier