young thug wyclef jean

Young Thug-video: 'Wyclef Jean'

Alt gik galt under indspilningen af Young Thugs nye video

Den er ikke desto mindre ekstremt seværdig.

Da Young Thug skulle lave videoen til sit nummer ’Wyclef Jean’, hyrede han produktionsselskabet Pomp & Clout, som satte instruktøren Ryan Staake til at instruere den i samarbejde med Young Thug selv.

Atlanta-rapperen sendte ham en videooptagelse, hvor han gav nogle overordnede ideer, såsom at den skulle foregå i Beverly Hills, og at han ønskede sig en kortege af frække damer i legetøjsbiler.

Sjov ide. Men derfra gik det helt galt.

Det lykkedes for eksempel aldrig Ryan Staake at møde sin medinstruktør. Fordi Young Thug bare er Young Thug. En utilregnelig vilmand kombineret med en feteret diva. Hvordan kan nogen overhovedet forvente, at han dukker op til tiden?

Efter at have brugt over en halv million kroner på indspilningerne uden på noget tidspunkt at have stået ansigt til ansigt med Young Thug, endte instruktøren med at klippe det hele sammen til en metafortælling om sin mest katastrofale musikvideooptagelse nogensinde.

"Jeg håber, han kan lide den," siger han i filmen, der blevet rigtig sjov og velproduceret. Den er faktisk så god, at man spekulerer på, om det fra starten har været ideen med videoen, at hovedpersonen nærmest ikke skulle medvirke. 

Den gør i hvert fald ikke noget dårligt for Young Thugs musik. Eller image. Tværtimod.

Nyd den her: