Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Bjørn Harvig tog på cykeltur i Libanon: "Hvem skyder efter nogle mænd på cykler?’"

Foto: PR For Bjørn Harvig (t.v.) og Tore Grønne er det ikke destinationen, der er målet, når de sætter sig i sadlen. Det er alle de oplevelser, der kommer, hvis man tør lade tilfældighederne bane vejen, som her i Libanon.

Bjørn Harvig tog på cykeltur i Libanon: "Hvem skyder efter nogle mænd på cykler?"

Nordic Adventure Film Festival hædrer hvert år de største eventyr og de vildeste vovestykker. Årets hovedfilm, ’På afveje i Libanon’, handler om tre venner på cykeltur i et fremmed land, hvor eneste mål er livet på den støvede landevej og de oplevelser, der følger med. Vi har snakket med eventyreren Bjørn Harvig om cykelturen i Libanon, og hvorfor man skal rejse med et åbent sind.

Fodboldstøvler bliver skiftet ud med vandrestøvler, badmintonketsjeren med isøksen og all-inclusive-billetten til Alanyas liggestole med cykelture til Fjernøstens uendelige vidder. Folk vender mere og mere boldbanernes offside-regler ryggen til fordel for naturens uforudsigelighed. Eventyr og udeliv er blevet det nye sort.

Nordic Adventure Film Festival (N.A.F.F.) hylder netop den udvikling. Siden 1996 har festivalen indtaget biograflærreder rundt om i Norden med storslåede film om endnu mere storslåede eventyr. Fra 24. til 29. november slår N.A.F.F. atter dørene op i Cinemateket i København til tre dage med film om alt fra store sportsbedrifter til vilde ekspeditioner på kanten af verden.

Bliv medlem, og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr. om måneden
Prøv 14 dage gratis uden binding
Kom igang her Allerede medlem? Log ind her Euroman Premium
Opret dig gratis her