Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Klovn Frank Hvam Casper Christensen

Foto: Joachim Ladefoged Casper Christensen og Frank Hvam som sig selv.

Klovn Frank Hvam Casper Christensen

Casper og Frank er tilbage i ny spillefilm om 80'erne

Scenen er sat til 1980'erne, og filmen centrer sig om den danske Jantelov.

Casper Christensen og Frank Hvam er snart tilbage med en ny spillefilm. Og ny er bogstaveligt ment, når optagelserne til 'De første danske jordbær' går i gang til august. 

For der er ikke tale om en opfølger til de to foregående Klovn-film. Godt nok holder filmen sig i det komiske hjørne, men scenen er sat til 1980'erne, og filmen centrer sig om den danske Jantelov.

Her følger man en lille gruppe excentriske pionerer, der sammen sætter sig for at gøre det umulige og skabe verdenshistorie.

Casper Christensen og Frank Hvam er ifølge en pressemeddelelse netop nu i gang med at lægge sidste hånd på manuskriptet og i fuld gang med at finde skuespillere. Men det ligger dog fast, at Casper og Frank selv spiller de to bærende hovedroller.

Lidt Klovn-genkendelighed kommer der dog til at være i den nye film foruden Casper og Frank. Filmen bliver produceret af Nutmeg Movies v/ Jesper Zartov, som også stod bag succesen Klovn Forever, mens Nordisk Film Distribution også er inde over.


Foto: Joachim Ladefoged

'De første danske jordbær' skal instrueres af Jesper Rofelt, som får sin debut som spillefilmsinstruktør, men som har erfaring fra tv-branchen. Han har blandt andet været involveret i Drengene fra Angora, Krysters Kartel, Onkel Reje, Live fra Bremen og Piger på Prøveløsladelse.

Hvem der skal spille de øvrige hovedroller, og hvad filmen helt konkret kommer til at handle om, bliver offentliggjort inden optagelserne går i gang på Fyn 22. august.

Biografpremieren er sat til foråret 2017.

LÆS OGSÅ: Se trailer: Tupacs dramatiske liv bliver til en film


LÆS OGSÅ: Jerry Seinfeld afslører den bedste joke, han skrev til ’Seinfeld’

LÆS OGSÅ: 11 overvurderede film