Nu er castet til Game of Thrones prequel-serien, som HBO producerer, på plads
Foto: HBO

Castet til ’Game Of Thrones’-forløber er nu på plads

Det er blandt andet Naomi Watts og Josh Whitehouse, som skal løfte arven efter HBO’s største seersucces.

Når slaget om ’The Iron Throne’ er endeligt afgjort og seriens ottende sæson slut, kan vi i det mindste glæde os ved tanken om, at HBO er i fuld gang med en ny serie i ’Game of Thrones’-universet, som fortæller forhistorien til de mange rivaliseringer. Selvom vi endnu ikke ved, hvornår forløberen til Game of Thrones får premiere, tyder noget på, at ventetiden ikke bliver så lang igen.
 
I dag har HBO nemlig annonceret, at castet efterhånden er på plads, og desuden at optagelserne begynder her i første halvdel af året. I de bærende roller kommer vi til at se Naomi Watts og Josh Whitehouse side om side med de nyere skuespillernavne Jamie Campbell Bower og Toby Regbo, som begge er med i ’Fantastiske skabninger 2: Grindelwalds forbrydelser’. På rollelisten er også Georgie Henley fra ’Narnia’-filmene og Naomi Ackie, som er med i den kommende ’Star Wars: Episode IX’.
 
Serien kommer til at finde sted flere tusinde år forinden det store slag – og før det mægtige rige i Westeros – som hele krigen handler om – overhovedet eksisterede. Serien lægger op til fortællingen om den gyldne tidsalder med helte fra både Stark og Lannister-familien, der blev erstattet af’The Long Night’.
 
Serien foregår, før drager overhovedet eksisterede i Westeros, og inden den første Targaryen blev til. Til gengæld får vi den sande historie om, hvordan ’The White Walkers’ opstod, såvel som de gruopvækkende sandheder om Westeros historie.
 
George R. R. Martin har udtalt, at vi kommer til at stifte bekendtskab med et Westeros, som er meget anderledes end det, vi kender fra ’Game of Thrones’ – men det er stadig med udgangspunkt i historien, vi kender.

Se, hvad vi ellers skriver om: Serier, HBO og Game of Thrones