Det skal du streame i december scroll-down

Det skal du streame i december

Adam Driver er tilbage, Nicklas Bendtner går undercover, Harry og Meghan-skandalen udrulles, og så får Casper Christensen og Mikael Bertelsens nye program endelig premiere.

Af Nina Buth Olsen
Foto: Netflix
Kultur Euroman

‘Harry & Meghan’

“Jeg vil ikke have historien til at gentage sig.”

Ordene kommer fra prins Harry i traileren til en ny Netflix-serie, der handler om de store skandaler og konflikter, der har ombrust ham og hans kone Meghan Markle i det britiske kongehus gennem de seneste år, og som allerede inden premieren er blevet kritiseret i en lang række medier. 

Dokumentaren belyser det store pres og den tilsyneladende vilde paparazzi-jagt, der har været efter Meghan Markle, siden hun fandt sammen og senere blev gift med den britiske prins. En udvikling, der ifølge prins Harry minder skræmmende meget om det, der skete for hans afdøde mor prinsesse Diana.

Premiere 8. december på Netflix.

’Branson’

Richard Branson har, ligesom hans medmilliardærer Elon Musk og Jeff Bezos, kastet sin kærlighed over det ydre rum, og i en ny dokumentar dykker filmskaberen Chris Smith ned i Bransons store rumfartsplaner.

Dokumentaren, der er delt op i fire afsnit, følger Branson 16 dage før han i 2021 skal foretage en historisk flyvning, som vil gøre ham til den første passager i rummet i sit eget rumfartøj. Filmen folder sig derfra ud i den store fortælling om Bransons syv årtier lange liv, om opvæksten med en streng mor i Storbritannien, hans store arbejde med at opbygge succesfulde virksomheder og hans tilsyneladende uslukkelige tørst efter nye eventyr.

Kan streames nu på HBO Max.

’White Noise’

Adam Driver er tilbage på skærmen og denne gang som professor i Hitler-studier og familiefaren Jack Gladney i Netflix-filmen ’White Noise’.

Her forsøger han sammen med sin kone Babbette (spillet af Greta Gerwig) at håndtere hverdagens mondæne konflikter, men et pludseligt opstået giftudslip gør, at Gladney må gøre alt for at redde sin familie fra en potentiel apokalyptisk hændelse.

Den absurde komedie, der bygger på Don DeLillos roman fra 1985 af samme navn, er instrueret af Noah Baumbach, der også har instrueret ’Marriage Story’, hvor Adam Driver ligeledes spiller hovedrollen, så det lover godt.

Premiere 30. december på Netflix.

’Nicklas Pranker’

Nicklas Bendtner har en særlig plads hos mange, og derfor vil vi gerne nævne, at han udkommer med serien ’Nicklas Pranker’ i denne måned.

Serien minder mest af alt om det hedengangne MTV-format ’Punk’d’, hvor skuespilleren Ashton Kutcher lavede practical jokes bag skjult kamera, og på samme måde er Nicklas Bendtner nu på banen, hvor han går undercover og forsøger at snyde forskellige kendte og ukendte mennesker.

Premiere 16. december på Prime Video.

'All Exclusive'

Setuppet som følger: Casper Christensen indgår over et døgns tid eller deromkring i hvert program i en samtale med en af 12 forskellige kendte og nøje udvalgte personer, danske såvel som udenlandske, mens Mikael Bertelsen indtager rollen som chauffør, pooldreng, dukkefører og redaktør. 

I første program er Iben Hjejle gæst, og samtalen kommer vidt omkring. De taler blandt andet om deres tidligere forhold og liv sammen, som blev afsluttet med et brud for ti år siden.

Premiere 7. december på Viaplay.

’Amsterdam’

Den er blevet modtaget med blandede anmeldelser, men hvis du alligevel er nysgerrig på, hvad den stjernespækkede film ’Amsterdam’ handler om, kan du spare biografbilletten og snart streame den hjemme fra sofaen.

Filmen kaster om sig med kendte navne og har blandt andet Christian Bale, Margot Robbie, John David Washington, Chris Rock, Anya Taylor-Joy, Taylor Swift, Rami Malek og Robert De Niro på rollelisten. Handlingen foregår i 1930’erne, hvor tre venner (spillet af Bale, Robbie og Washington) ser et mord blive begået, men efterfølgende bliver de selv hovedmistænkte i sagen. Det leder dem på sporet af en af de mest chokerende og hemmelige komplotter i amerikansk historie. 

Kan streames fra 14. december på Disney+.

Se, hvad vi ellers skriver om: Serier og Streaming