Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Fire minutter med Kristian Grove Møller: "Især i min branche har pandemien vist, at 'Work from anywhere' rent faktisk giver mere motiverede ansatte"

Fire minutter med Kristian Grove Møller: "Især i min branche har pandemien vist, at 'Work from anywhere' rent faktisk giver mere motiverede ansatte"

Kristian Grove Møller er en af de højst placerede danskere i den internationale reklamebranche. Han har arbejdet for en lang række af de store bureauer, aktuelt som Creative Director for 72andSunny i Los Angeles, hvor han hjælper kunder som adidas, Google og Adobe med at finde deres relevans i verden. For nylig flyttede han hele familien fra Californien til lige så fantastiske Amager, så nu bor han i København og arbejder på distancen. Han er også den ene halvdel af Creol Brothers, som han driver med sin bror Mads Emil Grove Møller, og det er en stor fornøjelse at byde Kristian velkommen herunder.

Hver fredag morgen udkommer Morgenposten med en samling af det allerbedste, vi har set på internettet i løbet af ugen. Veloplagt, velskrevet og altid med en ambition om, at man skal gå opløftet ind i weekenden, når Morgenpost er læst til ende. Vi bringer herunder det faste element 'Fire minutter med'. For at læse hele nyhedsbrevet skal du skrive dig op her.

Hvad undrer du dig over, aldrig er blevet en hype?

Bliv medlem, og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr. om måneden
Prøv 14 dage gratis uden binding
Kom igang her Allerede medlem? Log ind her Euroman Premium
Opret dig gratis her