Her er alle nyhederne på Netflix i november
Foto: Netflix Media Endnu et forsøg på at filmatisere Marvels 'The Punisher' rammer Netflix i november.

Her er alle nyhederne på Netflix i november

Her er serierne, filmene og dokumentarerne, du kan glæde dig til i den kommende måned.

The Punisher (sæson 1)
Efter mordet på sin familie bliver veteranen Frank Castle en selvtægtsmand, der går under navnet ‘The Punisher’. Under sit alias kæmper han for at komme kriminalitet til livs - koste hvad det vil. Tegneserien er forsøgt filmatiseret flere gange med svigtende held, men mange fans håber, at det denne gang vil lykkes.
Premiere 17. november

 

Godless (sæson 1)
Frank Griffin og hans bande terroriserer Det Vilde Vesten, mens de søger efter Roy Goode. Deres jagt fører dem til byen La Belle - en by som på mystisk vis udelukkende består af kvinder.
Premiere 22. november

 

Alias Grace (sæson 1)
Denne serie fortæller den virkelig historie om Grace Marks, en tjenestepige og immigrant fra Irland, som i 1843 blev dømt og fængslet - måske uberettiget - for mordet på sin arbejdsgiver, Thomas Kinnear. Grace påstår at være uskyldig, på trods af at beviserne er stærke. Et årti senere hjælper lægen Simon Jordan Grace på vej til at genopfriske sin hukommelse.
Premiere 3. november 

Frontier (sæson 2)
I det 18. århundredes Nordamerika kæmper den halvt irske, halvt indfødte fredløse Declan Harp sammen med en gruppe andre pelsjægere med iværksættere om kontrollen over pelshandlen fra Hudson’s Bay Company. I sæson 2 har folkene bag serien lovet endnu flere smukke billeder fra ødemarken samt nye fjender i kampen om magt og rigdom.
Premiere 24. november

She’s Gotta Have it (sæson 1)
Med en nyfortolkning af Spike Lees film af samme navn udforsker Netflix her Nola Darlings kamp med at finde sig selv og fordele sin tid mellem sine venner, sit job og sine tre elskere.
Premiere 23. november

 

Glitch (sæson 2)
En politibetjent i en mindre by får sig en overraskelse, da han bliver kaldt ud til en lokal kirkegård midt om natten og finder ud af, at seks personer er kommet tilbage til live - uden nogen minder om deres egen identitet og hvad der hændt dem. I den nye sæson begynder de tidligere begravede at rede trådene ud omkring deres død, men deres jagt på hævnen bliver pludselig afbrudt af en anden dødelig trussel.
Premiere 28. november

 

Greenleaf (sæson 2)
Oprah Winfreys serie ‘Greenleaf’ følger den skrupelløse familie af samme navn, som bærer på mørke hemmeligheder og skandaløse løgne, mens de driver deres kirke i Memphis. Anden sæson fortsætter, hvor første sæson slap: At biskoppen David bliver truet med afsløringen af en forbrydelse, han begik år tilbage.
Premiere 1. november 

Mudbound (drama)
Efter 2. Verdenskrig i det raceopdelte Mississippi opstår der et venskab mellem en sort og en hvid mand, som finder sammen på baggrund af deres fælles oplevelser under krigen.
Premiere 17. november 

The Killer (drama)
Den sky Cabeleira drager ud for at undersøge sin lovløse fars skæbne og ender med selv at blive en frygtet lejemorder.
Premiere 10. november

 

6 Days (drama, action)
I 1980 belejrer bevæbnede mænd den iranske ambassade, og seks højspændte dage følger, da britiske elitesoldater forbereder sig på at angribe.
Premiere 3. november

 

Jim & Andy: The Great Beyond - Featuring a Very Special, Contractually Obligated Mention of Tony Clifton (dokumentar)
Et ‘behind the scenes’-indkig i Jim Carreys arbejde med rollen som Andy Kaufman i ‘Man On the Moon’ (1999), og hvordan han levede sig så meget ind i rollen, at han i en periode adopterede komikerens noget særegne persona.
Premiere 17. november

Op (animation, adventure, komedie)
For at slippe for at komme på plejehjem, binder 78-årige Carl 1.000 balloner til sit hus og flyver mod Paradisvandfaldet i Sydamerika. Da det er for sent at vende om, opdager Carl, at den overenergiske, otteårige spejder Russell er med som blind passager.
Premiere 2. november