Det er hårdt arbejde at være stærk mand. Ikke nok med at man skal løfte og kaste tunge og uhåndterlige objekter, når man er på arbejde. Man er også nødt til at holde en temmelig streng diæt. Streng forstået på den måde, at den ville være fysisk umulig at få i maven for de fleste af os med mere hverdagsagtige jobbeskrivelser.

Robert Oberst er den næststærkeste mand i USA og den stærkeste mand på Vestkysten, og madkanalen Munchies har fulgt ham – både i træningscenteret og i supermarkedet.

LÆS OGSÅ: Københavns 10 bedste caféer

Deres videoindslag involverer løft af små kvinder og kæmpemæssige traktordæk og kommer ind på, hvor meget Oberst egentlig sætter til livs.

”På en normal dag spiser jeg mellem 15.000 og 20.000 kalorier. 8-10 æg til morgenmad. Jeg spiser kogte æg som snacks i løbet af dagen. Så, det bliver til masser af æg,” siger han, mens han fylder sin indkøbskurv med bjerge af protein i forskellig form: Æg, pølser, bøffer, stege ryger i vognen hos Oberst, der anslår, at han spiser et sted mellem 1,5 og 2 kilo kød om dagen.

LÆS OGSÅ: Video: Når smagsdommere ikke ved, de spiser McDonalds

Det kan umiddelbart lyde lidt ucharmerende med en mand, der spiser så meget i sammenligning med USA’s landbrugsministeriums anbefaling, der lyder på et sted mellem 2400 og 3000 kalorier om dagen for en aktiv mand.

Men for den stærke mand Robert Oberst er det et arbejdsvilkår. Uden brændstof ingen spektakulære styrkeløft. Og så er han tilmed et hyggeligt bekendtskab. 

Se ham her i filmen ’Fuel’:

LÆS OGSÅ: Sådan kan drikke øl hele aftenen uden at blive fuld