I en årrække var Michael Jordan kongen af Chicago.

Men den højtelskede basketlegende har de seneste år boet permanent i Floridas mildere klima, der passer bedre til hans forkærlighed for golf.

Og nu har han så valgt at sælge sin tidligere residens, der ligger lidt uden for byen, i velhaverkvarteret Highland Park.

Det vil sige, ejendommen blev allerede sat til salg i 2012, men blev senere taget af markedet. Åbenbart kunne huset med dets tilhørende 15 badeværelser, indendørs basketballbane i officielle mål, træningssal, garage med plads til 15 biler, pool, tennisbane og golfgreen ikke sælges.

Bliv ven med os på Facebook 

Muligvis var den daværende pris på 190 millioner kroner lovlig optimistisk, selv for et hus på omtrent 5.000 kvadratmeter med en tilhørende grund på 7.000 kvadratmeter. Men man er vel forretningsmand. Michael Jordan er i hvert fald. Han tjener mere end en halv milliard om året på Jordan-mærket.

LÆS OGSÅ: Se billederne: Beyoncé og JAY Z køber ”billigt” hus i New Orleans

Og nu har han så besluttet, at han alligevel vil af med huset, som han fik bygget, da han efter en kort flirt med baseball gjorde comeback for Chicago Bulls midt i 1990’erne.

Det er nemlig sat til salg igen, men prisen mindre end det halve af, hvad den var for tre år siden. Huset, som Jordan fik gennemrenoveret i 2009, kan i dag anskaffes for 90 millioner.

mj-house-2.jpg

mj-house-3.jpg

mj-house-4.jpg

mj-house-5.jpg

mj-house-6.jpg

mj-house-1.jpg

Så måske er det tidspunktet at slå til, hvis du drømmer om efter en dag på kontoret at
kunne smække lågen med det udødelige nummer 23 bag dig og smide skoene, Jordans, selvfølgelig, op i en af de musegrå sofaer.

LÆS OGSÅ: Jordan og Federer laver lækkert tennissko-samarbejde

LÆS OGSÅ: Kobe Bryant er endelig bedre end Michael Jordan

LÆS OGSÅ: Mode: Sådan får du sportsikonernes gode stil