Trailer Stranger Things sæson 2
Foto: Netflix Media Center

Trailer Stranger Things sæson 2

Ny teaser for ‘Stranger Things’ lover endnu mere mystik i den kommende sæson 2

I den nye trailer bliver Wills forsvinden i sæson 1 forbundet med en række konspirationsteorier, der opstod verden over i 80’erne.

I slutningen af denne måned rammer den længe ventede anden sæson af hitserien ‘Stranger Things’ Netflix. Og lige som vi troede, spændingsniveauet ikke kunne blive højere, er der netop blevet udgivet en ny teaser for sæsonen - og af den fremgår det, at de nye afsnit kommer til at være fyldt med konspirationsteorier fra 1980’erne.

Det var skuespilleren bag karakteren Dustin, Gaten Matarazzo, som i går lagde den nye trailer ud på Instagram med en tilhørende tekst om, at 1984 var et “rimelig mystisk” år. I den korte video bliver Wills mystiske forsvinden i sæson 1 sat i forbindelse med andre begivenheder kloden rundt, om alt fra det russiske boykot af De Olympiske Lege i 1984 til udviklingen af CocaColas ‘New Coke’.

Hvad de mange teorier kommer til at betyde for serien, kan vi kun gisne om for nu. En ting, vi dog ved med sikkerhed, er, at seriens nye monster kommer til at være endnu mere skræmmende end første sæsons Demagorgon.

Oveni det har seriens skaber, Matt Duffer, fortalt til Rolling Stone, at “hver episode bygger oven på den forrige” og at “det bliver meget mere vanvittigt end det blev i sæson 1” - så hvis man har set sæson 1, ved man, at man skal forberede sig på nye højder på spændingsbarometret.

Anden sæson af ‘Stranger Things’ har premiere på Netflix 28. oktober 2017.

LÆS OGSÅ: Blade Runner 2049 er et skræmmende livagtigt fremtidsmareridt

LÆS OGSÅ: Danske Jamil fotograferede Jay-Z, da han kun havde lavet en single: ”Han ville fotograferes på sin Lexus, som han kørte stoffer i”

LÆS OGSÅ: Jared Leto som Hugh Hefner