Casper Christensen og Mikael Bertelsen er det oplagte makkerpar: Stort publikum hver især, et falkeblik for den gode historie og et overordentligt veludviklet underholdningsgen, der er blevet trænet gennem tre årtier.

Men bortset fra et enkelt koncept for 30 år siden har de to aldrig lavet noget sammen og kender kun hinanden perifert – indtil nu.

For nu møder de hinanden i et kreativt sammensurium af ideer og indfald, der skal blive til en TV-serie. Hvad det handler om, og hvad de kan lære hinanden (og vores udsendte journalist) kan du læse om i det nye Euroman.

Mød også filminstruktør Tobias Lindholm, der efter sit gennembrud måtte ty til arbejdsnarkomani for at få barberet en tårnhøj skattegæld ned. Nu er han mere fri end nogensinde – og klar til at tage livtag med USA.

Skal det være elbil eller hybrid? Skal den være dyr eller billig? Og hvad med opladningen? I det nye Euroman guider vi til de bedste elektriske biler lige nu, og fortæller dig alt det, du skal vide for at køre grønt.

Og så lader vi også op til en lang og mørk vinter med vores 48 sider store tema om det gode liv derhjemme: Masser af opskrifter, indretningstips, hjemlig hygge, streaming-anbefalinger og gode råd til at gøre livet inden døre meget bedre.

Alt det og meget mere i det nye Euroman, der er på gaden nu.

348_Mikael Bertelsen og Casper Christensen_IG.jpeg