Med et knivskarpt hold af journalister og komikere i ryggen har Jonathan Spang bevist, at han mestrer det allersværeste hjørne af satiren: Det politiske.

Han har altid kunnet og villet mange ting, men først efter mange års søgen lykkedes han endelig med det, kun meget få kan: Kunsten at være sjov for alvor. Vi tegner et stort portræt af Jonathan Spang i det nye Euroman.

Mød også Jacob Mark, det 32-årige politiske supertalent fra SF, der har haft så meget fart på, at han gik så hårdt ned med stress, at han var ved at miste synet.

Efter endnu et kanonvalg er han nu tilbage på Christiansborg i den storm, der i sin tid blæste ham omkuld. Spørgsmålet er, om han har lært noget af det.

Vi tegner også et portræt af de rigeste danskere: Er der forskel på rigdom i Gug, Billund, Als og Rungsted? Man siger, at penge taler og velstand tier, men er der en rigtig og en forkert måde at være rig på? Det undersøger vi i en stor feature, hvor en håndfuld af Danmarks rigeste taler ud om at være blandt de få, der har allermest.

Du kan også møde Jean von Baden og Jørgen Leth, og blive klog på Tissot, Citroën C5 X, 80’er-ure og den frostklare vintermode, der er bedst lige nu.

Altsammen i det nye Euroman, som du kan finde i din lokale kiosk og i velassorterede supermarkeder landet over.

God fornøjelse.

351_Jonatan Spang IG.jpeg