Normalt er det kun komikere, der får lov at køre en tur med Jerry Seinfeld.

Men når kongen af comedy har premiere på den nye sæson af sin serie 'Comedians in Cars Getting Coffee' har han kigget uden for fagfællerne og inviteret verdens mægtigste mand med sig på køretur.

LÆS OGSÅ: Kenn Hansen om verdens vildeste fodboldfans, forfængelighede og ... Zlatans diller 

"Eftersom jeg voksede op i 60'erne, var det min barndomsdrøm at blive astronaut - at lave et comedyshow med præsident Obame i og omkring Det Hvide Hus var lidt som at tage på rumrejse," udtaler Jerry Seinfeld om optagelsen, der blev foretaget tidligere i december, og som er en del af sæsonen, der får premiere på websitet comediansincarsgettingcoffee.com .

Ud over Obama medvirker store komikernavne som Will Ferrel og Steve Martin, men det er dog præsidenten, der har gjort størst indtryk på Seinfeld, da komikeren fik lov a køre ham en tur i en Corvette Stingray fra 1963:

"Hvordan endte jeg her? Sker det her virkelig? Præsidentens humor, velvilje og udadvendthed er de eneste årsager til, at det her overhovedet kunne lade sig gøre. Han var så nem og sjov at være sammen med. At han på en gang kan være præsident og en cool fyr at hænge ud med, gjorde oplevelsen til min egen personlige månelanding. Det var en uforglemmelig dag."

Glæd dig til 30. december, hvor Comedians in Cars Getting Coffee har sæsonpremiere.

LÆS OGSÅ: Se Obama læse onde tweets om sig selv højt
 

LÆS OGSÅ: Seinfelds sublime serie får ny sæson

LÆS OGSÅ: Her er USA's bedst betalte tv-stjerner

LÆS OGSÅ: Internettet kan ikke tilgive Obama hans jakkesæt