Hvis du er en af dem, som har siddet klæbet til dit TV gennem samtlige fire sæsoner af Peaky Blinders, kan du godt glæde dig. Ikke blot er der en femte sæson af den britiske hitserie på vej til alle de tålmodige fans, men rygtet siger, at vi også kan begynde at se frem til en ’Peaky Blinders’-film.

Selvom BBC endnu ikke har bekræftet rygtet, der florerer, er der grund til at være håbefuld. Ifølge Insider, er det nemlig Otto Bathurst, en af seriens episodeinstruktører, som har udtalt, at spillefilmen om Tommy Shelby og hans kriminelle entourage er på vej – og at Steven Knight allerede arbejder på manuskriptet.

Seriens hovedrolleindehaver, Cilian Murphy, har tidligere fortalt, at han er positivt stemt over for ideen om en filmatisering af ’Peaky Blinders’, men hvorvidt han beholder rollen som Tommy Shelby i filmudgaven, vides endnu ikke. I det hele taget er det sparsomt med informationer om filmprojektet, men, mens vi venter på at BBC enten be- eller afkræfter rygterne, kan vi glæde os til den femte sæson af serien om den kriminelle bande ’The Peaky Blinders’, som huserede i starten af 1920’ernes England.