Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Ricky Gervais

Se de bedste jokes fra Ricky Gervais’ Golden Globes Show

Endnu engang rev den britiske komiker Hollywood fra hinanden med en række jokes, der faldt som håndkantsslag. Denne gang blev de blandt andet beskyldt for at være racister og villige til at arbejde for ISIS.

En fin tradition er Golden Globes årlige prisuddeling. Ikke så meget for selve priserne (selvom ’Succesion’ heldigvis vandt for bedste dramaserie), men især fordi showet har den britiske komiker Ricky Gervais. Mens Oscar-uddelingen er så bange for kontroverser, at de ikke engang har en vært, går Ricky Gervais helt uhæmmet efter struben ved Golden Globes.

Her sagde han fx, at alle de fremmødte havde én ting til fælles: De er alle bange for Ronan Farrow (ham, der startede #Metoo med en række artikler om Harvey Weinstein). Han langede også ud efter Apple og deres nye streamingsite, Apple +.

”De har lavet en suveræn serie med ’The Morning Show’ om vigtigheden i værdighed og at gøre det rigtige. Men den er lavet af et firma, der har ’sweat shops’ i Kina.”

Han beskyldte generelt hele salen for hykleri.

”I siger selv, at I er Woke, men de selskaber I arbejder for er Apple, Amazon, Disney. Hvis ISIS startede en streaming-kanal, ville I ringe til jeres agent.”

Du kan se nogle af højdepunkterne her, og du kan se, hvem, der løb med priserne her.

Du kan se hele monologen her.