Se den officielle trailer: Top Gears afløser går snart i luften
Foto: Amazon Prime Richard Hammong, Jeremy Clarkson og James May

Se den officielle trailer: Top Gears afløser går snart i luften

Se den officielle trailer: Top Gears afløser går snart i luften

Glæd dig til en dekadent og actionpacked roadtrip.

Sportsvogne, formel 1-biler, vandscootere, tanks og kameler. Det ser ud som om, The Grand Tour har hele pakken.

”We’re going on a roadtrip in really exotic cars.” Sådan lyder det gamle Top Gear-holds egen beskrivelse af deres nye program i den officielle trailer til The Grand Tour.

Og den 18. november er Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May endelig samlet i den nye motorserieserie ’The Grand Tour’, der skal løfte Top Gears tunge arv. Serien er produceret af Amazon og bliver kun vist på deres egen streamingtjeneste Amazon Prime.

I serien skal den britiske trio teste utrolige biler på fire forskellige kontinenter. Tre venner og ét vidunderligt eventyr, som Amazon markedsfører serien.

Mon BBC ryster lidt i bukserne?

Der er underholdende britisk ping pong mellem de tre herrer, der stikker til hinanden hele vejen igennem med øgenavne som ”you muppet” eller en dybt ironisk Roger Moore reference til Jeremy Clarkson, da han møder sine to medværter og en sportsvogn midt i ørkenen i bedste James Bond-stil i et cremefarvet jakkesæt.

Og til det har Clarkson én ting at sige: ”Looking good is more important than looking where you’re going.” 

Publikum har løbende kunnet købe billetter til optagelserne af det dekandente eventyr, hvor de har set trioen prøvekøre diverse rakethurtige biler og underholde i deres enorme ørkentelt, der fungerer som studie rundt omkring i hele verden.

På sin Twitter-profil afslører Jeremy Clarkson, at første afsnit foregår i Los Angeles, nummer to i Johannesburg og det tredje i den engelske kystby Whitby.

Der vil blive vist ét nyt afsnit hver uge fra den 18. november. Se traileren her under. 

Se, hvad vi ellers skriver om: Biler og Amazon