Ryan Gosling, Jared Leto, Robin Wright og – selvfølgelig – Harrison Ford. De er alle at finde i den nye ”Blade Runner 2049”, som er opfølgeren til sci-fi kultfilmen fra 1982.

Filmen foregår 30 år efter den første, hvor den nye blade runner, LAPD-betjenten K (Ryan Gosling), graver en gammel hemmelighed frem, der har potentialet til at skabe kaos, i det samfund, der er tilbage på jorden.

Hemmeligheden leder K på en mission for at finde den tidligere blade runner Rick Deckard (Harrison Ford), der har været forsvundet i 30 år.

Udover at inddrage nogle af tidens største stjerner er det Denis Villeneuve, der overtager Ridley Scotts rolle bag kameraet som instruktør. Og hvis det skulle være gået dine næse forbi, så er det Villeneuve, der også er instruktør på den aktuelle og vildt hypede alien-film ”Arrival”.

Ridley Scott er dog stadig en del af holdet som executive producer, så mon ikke han stadig får sat sit særlige præg på filmen og holder den dystopiske stemning fra den første Blade Runner-film i live.

Vurdér selv i traileren herunder, og ellers kan du se frem til filmens premiere i Danmark den 5. oktober 2017.