Siden Bo Rune Madsen endegyldigt forlod det danske rockband Mew i 2015, har han været vidt omkring.

Foruden at have været frontmand i det hedengangne band Turbolens, som han dannede med ni børn fra Bernadotteskolen i Hellerup, har han kastet sin kreative kærlighed på kunst.

Især billedkunsten har haft Bo Rune Madsens opmærksomhed, som han flere gange har udstillet. Nu tager den tidligere Mew-guitarist næste skridt, idet han åbner sit eget galleri i hjertet af Hellerup.

Galleriet, der hedder Galleri Chez Blue, vil være åbent efter aftale og ved særlige arrangementer, og der vil ifølge Bo Rune Madsen være mulighed for at købe kunst direkte fra stalddøren og diskutere alt fra Nemo til Nirvana.

”Jeg har været verden rundt mange gange, mødt mange interessante mennesker, udlevet min drengedrøm og dyrket mit ego. Det giver en vis ro, et vist klarsyn i forhold til min plads i verden og mine næste skridt,” siger den 46-årige billedkunstner.

”Ikke sådan forstået, at jeg nu ved præcis, hvor jeg vil hen, eller hvor det skal ende – men jeg ved, at vi alle har brug for en gang i mellem at bryde ud af de systemer, der styrer vores liv.”

Hvis du vil se eller købe Bo Rune Madsens værker, er de, foruden i Galleri Chez Blue i Hellerup, blandt andet tilgængelige her.