Vi ved alle, at ekstrem berømmelse er en solid vej til voldsom rigdom med høj succesrate. Det er heller ikke en hemmelighed, at Kim Kardashian er dyr i drift. Med en timeløn på den nette sum af 5.800 amerikanske dollar, skal man som virksomhed have en kernesund økonomi for at hyre hende, ligesom det er tydeligt for enhver, at den utraditionelle businesskvinde kender sit værd.
 
Synes du, at det lyder ekstremt med en timeløn på over 35.000 danske kroner? Så skal du prøve at sammenligne din personlige årsindkomst med den løncheck, som hhv. realitydronningen selv og resten af hendes familie hvert år kan indkassere i banken.
 
På Missy Empires sammenligningstabel kan du se, hvor længe de forskellige Kardashian-kvinder skal arbejde for at indtjene din løn, og det er et ubetinget chokerende syn. En hurtig hovedregning viser, at Kim sandsynligvis allerede har ramt din årsløn førend midnat, mens Kylie, Kendall, Khloe, Kris og Kourtney sandsynligvis skal bruge et døgn eller mere på at skrabe beløbet, du tjener på 365 dage, sammen.
 
Undersøg selv, hvor mange timer Kim Kardashian skal yde, før hun kan nyde godt af et beløb på størrelse med din årsløn lige her.

LÆS OGSÅ: Facebook: Vi skal bruge sociale medier mindre

LÆS OGSÅ: Kim Kardashian og Brad Hall reklamerer for ny 'Yeezy'-colorway i opsigtsvækkende kampagne

LÆS OGSÅ: HBO hyrer rapperen Drake til at lave en 'Trainspotting'-lignende tv-serie for unge