Wanted.jpg

The Ballad of Buster Scruggs

Det var egentlig meningen, det skulle have været Coen-brødrenes første tv-serie. Men i stedet blev den klippet om til en film, der allerede haft premiere på filmfestivalen i Venedig, hvor den vandt prisen for bedste manuskript. Brødrene færdes hjemmevant i westernuniverset, som de også har betrådt i film som True Grit. Den har Ethan og Joels særegne præg, som især kan genkendes i humoren. Det kunne have været fedt at se dem folde sig ud i en længere serie (tænk på, hvor vellykket Fargo er blevet som serie). Men en ny Coen-film er nu også en velkommen julegave.

Kan streames nu på Netflix. 

Deltoro.jpg

Escape At Dannemora

De fleste kender Ben Stiller. Både som skuespiller og instruktør har han lavet flere store succeser, alle i den lette, humoristiske genre. Men nu forsøger han sig – denne gang som instruktør – med en langt mere dyster og virkelig historie om en fangeflugt, hvor de to indsatte, spillet Benicio Del Toro og Paul Dano, manipulerer og forfører sig ud i friheden. Patricia Arquette er også med, hvis du stadig mangler incitament til at tjekke ud, hvad der unægtelig ligner vinterens spændingsfix.

Kan streames nu på HBO. 

v5_11_11232016_jh_25765.jpg

Vikings sæson 5

Den ellers glimrende vikingeserie har haft sine problemer, siden faren og hovedpersonen Regnar Ladbroke strøg til Valhalla. Det er nu sønnerne, der skal løfte den tunge arv, og det har ikke været uden gnidninger. Uden at afsløre for meget kan vi godt sige, at der virkelig er lagt op til broderfejde i denne nye femte sæson, som forhåbentligt giver os noget af det medrivende drama, som serien havde i begyndelsen. Det drama, som på et tidspunkt gjorde, at Vikings var helt oppe at konkurrere med Game of Thrones.

Premiere 28. november på HBO