Rige mennesker på Instagram
Foto: Getty Images

Rige mennesker på Instagram

Champagne, luksus og smukke kvinder: Her er de største showoff's på Instagram

Og skarpladede våben er selvfølgelig også et must.

Du kender sikkert følelsen. Det lille stik af misundelse, når din ven har uploadet et billede fra sit seneste lækre restaurantbesøg eller vilde ferie med lyseblåt hav. 

Men hvad så med de personer, som ikke laver andet end at poste billeder fra deres ekstravagante livsstil?

Det er tilfældet for disse syv Instagram-profiler: 

Dan Bilzerian @danbilzerian

Pokermillionæren har næsten 20 millioner følgere på Instagram, og man er altid sikret enten store trucks, privatfly, halvnøgne damer, tunge pengebundter eller loadede guns, når man klikker sig ind på hans profil.

Bonusinfo: Hvis du vil endnu tættere på Bilzerian kan du følge hans kat @smushball, som også lever en ganske glimrende tilværelse i millionærens hjem. 

Scott Disick @letthelordbewithyou

Realitystjernen Scott Disick eller Lord, som han også bliver kaldt, når han laver rav i den i Kardashian-familien er heller ikke bleg for at flashe sin ekstravagante livsstil på Instagram, hvor det særligt er design og dyre biler der bliver postet. 


Mark Francis Vandelli @markvandelli 

Åbne landskaber, jagtklæder og farvestrålende kostumer er, hvad du vil finde i stor stil hos den aristokratiske Mark Vandelli, der betegner sig selv som hedonist og perfektionist i sin bio. 


Michael W. Porter @michaelwporter

I Australien har de det rart. I hvert fald er der ingen tristhed at spore i Michael W. Porters store tandpastasmil, der lever den søde tilværelse i Sydney på store sejlbåde, iført tenniskluns og åbne skjorter. 


Johannes Huebl @johanneshuebl

Når man selv er model, må man naturligvis også have en fantastisk smuk modelkæreste. Og det må man sige, at Johannes Huebl har i Olivia Palermo. Men udover at flashe deres perfekte parforhold, så er han da heller ikke bleg for at poste adskillige billeder fra de mange rejser, som deres modelkarrierer kræver. 


Kane Lim @kanelk_k

Der er ikke sparet på bling og store smykker hos Kane Lim, men det er måske heller ikke så underligt, når man er en ægte rich kid fra Singapore. Hans trang til mode afspejler sig i hans vanvittige garderobe, der tæller mærker som Christian Louboutin, Chanel, Hermes, Moschino og naturligvis Cartier.

Et billede slået op af kanelk_k (@kanelk_k) den


Brendan Fitzpatrick @brendanfitzp

Ejendomshandelen går bestemt ikke skidt for Brendan Fitzpatrick, der sælger villaer i den helt store millionklasse. Nu kan han såmænd også ses som deltager i realityprogrammet ”Rich Kids Of Beverly Hills”. Og det forpligter jo naturligvis.