Værste beliggenhed
Foto: Simon Johansen

Værste beliggenhed

Dennis bor på Danmarks værste beliggenhed

Mellem jernbane og motorvej bor mekanikeren Dennis Boesen.

Larmende lastbiler, brummende biler og buldrende tog. Det er hverdagen for Dennis Boesen, der har valgt at bosætte sig mellem motorvej og jernbane tæt på Storebæltsbroen i Korsør.

Døgnet rundt må han, hans kone og deres tre børn finde sig i den konstante larm, der kommer fra de mange køretøjer. Og hvis stilheden pludselig opstår har det en naturlig årsag.

Den er nemlig forårsaget af midlertidig kø ude på E20, som er landets mest befærdede motorvej. 


Den larmende motorvej og de buldrende tog irriterer dog ikke Dennis længere.

”Når folk kommer på besøg, spørger de altid, hvordan jeg dog kan leve i den larm. Men man vænner sig til det. Det bliver en baggrundsstøj, ligesom folk der har radioen tændt dagen lang,” forklarer Dennis i et interview med Bolius - Boligejernes Videnscenter. 

Grunden til at Dennis købte huset tilbage i 1995, for den nette sum af 180.000 kroner, var, at han stadig ønskede at bo tæt på sin familie og netværk i Korsør. Og så ville han hellere eje end leje.

Siden hen mødte han sin kone, der også var vant til støj. Hun boede nemlig lige ved Næstveds travleste lyskryds.

Alligevel har familien overvejet at flytte fra huset. Men det var bestemt ikke beliggenheden, der var årsagen. Huset rummer nemlig kun 105 kvadratmeter, og det er ikke meget, når man er en familie på fem.

Dennis har alligevel sine grunde, siden han har valgt at blive boende på landets nok værste beliggenhed:

”Jeg betaler 1700 kroner om måneden i afdrag. Det ville ikke være muligt andre steder. Vi kan ikke nyde aftenroen ude i haven, men der er skam også fordele ved at have motorvejen som nabo. Uanset hvor meget jeg larmer, får jeg ingen klager.”