Ansigtscreme En eller anden fra apoteket, som jeg ikke kan huske navnet på. Men jeg bruger en fed ansigtscreme.

Alkohol Jeg kan godt lide øl. Grøn Tuborg. Jeg kan ikke rigtig finde ud af special-øl og mikrobryggerier.

App Jeg elsker Pinterest og bruger den både privat og til arbejde. Og Instagram.

Arvestykke To fine, gamle sølvbægere, som min farfar vandt i tennis- og skydekonkurrencer.

Bog Har altid en notesbog på mig, hvor jeg har tegninger, skitser, notater, huskesager og skriblerier. Det er rart at tage noter fysisk, i stedet for at alt foregår på min telefon.

Briller Læsebriller med lettonede glas fra Oliver Peoples. Så slipper jeg for solbriller og at skifte rundt hele tiden.

Bukser Kan godt lide jeans, og de skal helst ikke være for løstsiddende.  

Bælte Jeg har altid bælte på. Helst læder, og ikke for meget spænde, bling eller logo. 

Cocktail Jeg er ikke den store cocktailfætter, men en god negroni glider fint ned. Cognac til kaffen kan også noget godt.

Duft Jeg har udviklet signaturduften til Hotel Sanders med en parfurmier fra Paris. Det var en spændende proces, og heldigvis er der mange af vores gæster, der sætter pris på den. Selv har jeg brugt samme Eau de Toilette, siden jeg var 16 år: Guerlain Vetiver. Jeg kan ikke selv dufte den mere, men når andre bruger den og passerer forbi, nyder jeg den.

Film Jeg kan godt lide ‘Godfather’, ‘What Ever Happened to Baby Jane’, ‘Dommedag Nu’, ‘Chinatown’ og ‘The Graduate’.

Fjende Dem ser jeg ikke nogen af tæt på. Det gør mig trist, at der er uroligheder, ikke mindst i Ukraine.

Frakke Elsker min gamle peacoat og en anden (lidt for slidt) sort Etro-frakke, som desværre synger på sidste vers.

Gadget Min iPhone og mine AirPods med noise cancelling-funktion.

Hat Jeg har et par gode hatte. Både Borsalino, et par six pence og nogle kasketter.

Hotel Det er min største nysgerrighed og til dels også last at bo på hoteller. Det er både inspirerende og lærerigt. Og da jeg selv er hotelier, nyder jeg alle facetterne ved et hotelbesøg, fordi jeg går op i det hele fra driften til designet til eksekveringen af service.

Jakke Jeg har som regel ikke korte jakker, kun min denimjakke i klassisk cut.

Jakkesæt Jeg har et par sæt: en sort smoking, en hvid smokingjakke, et gråt, håndsyet jakkesæt og et beige sommerjakkesæt.

Kunstner Den er facetteret. Nogle af mine yndlingskunstnere må være de store komponister som Stravinsky, Prokofiev, Brahms, Beethoven, Arvo Pärt, Puccini, Verdi og Mahler.

Livret Det italienske køkken og de fleste retter fra Ottolenghi (israelskfødt britisk kok, red.). Men mest af alt de retter og salater, min datter laver til os en gang imellem. Det smager af kærlighed.

Morgenmad Elsker det. Altid æg, meget varm kaffe og presset OJ (appelsinjuice, red.). Når jeg synes, jeg fortjener det, så allerhelst en varm krydderbolle eller en håndværker. Jeg bør spise mere frugt.

Motionsform Gåture, cykler rundt i byen, står på ski og svømmer nogle gange.

Motto → ”Bedre at komme galt afsted end ikke at komme afsted.”

Musik Udover komponisterne vil jeg nævne Jimmy Smith, Beatles, James Brown, John Coltrane og Billie Holiday.

Møbel Min yndling er nok min Magistretti-sofa fra 1990, som er ombetrukket et par gange. Den er smuk, klassisk, supercomfy, og designet er tidløst.

Overspringshandling Nyheder, Pinterest, Instagram, mails.

Podcast → ’Skyggekvinder’ og ’Mads og A-Holdet’.

Pung Nej tak. Jeg har kun min iPhone.

Rejsedestination Mit andet hjem på Mallorca, Mexico, New York (hvor jeg delvist er uddannet og har boet) og Paris, fordi der er smukt stort set alle vegne.

Sengetid Det er der ikke helt system i. Sover ikke mere end fem, max seks timer.

Skjorte Kan godt lide at gå med skjorte. Det skal helst ikke være for formelt og aldrig i kunststof. Sjældent hvid, men gerne denim eller noget andet hyggeligt. Jeg kan godt lide skjortejakker.

Sko Går både i lædersko og sneakers. Kan gå i lave støvler (Chelsea-boots) eller fx Clarks. Lædersko med gummisåler fungerer ikke for mig.  Mine sorte Church-loafers er superskønne at have på. De er casual og alligevel elegante – uden at være for friserede.

Slips Rigtig sjældent.

Smykke Kun et sølvarmbånd og en snor, som er købt på stranden med min søn Vincent for fem år siden. 

Spiritus Rom, cognac, sauternes (en gang imellem). Snaps er ikke min stærke side.

Strømper Jeg kan godt lide at pimpe en lidt grå dag op med nogle strømper, hvor der er detaljer eller mønster. Jeg ville ønske, jeg kunne gå i cashmere-sokker, men jeg synes, jeg glider rundt i skoene.

T-shirt Elsker T-shirts. Simple uden print eller hidsige farver. Jeg er ret kedelig, hvad det angår, men går op i, at det er naturmaterialer og meget gerne med en vævning, der giver T-shirten noget kant.

Taske Det bruger jeg kun, når jeg rejser. Kan godt lide en taske med en masse lommer. 

Tatovering Har et par stykker, som jeg har fået gennem tiden. Min absolutte favorit er vores families våbenskjold på underarmen. Min datter Roberta og ældste søn Nicklas har den samme på samme sted. Den er jeg glad for, fordi den er personlig, unik og symboliserer vores familie og historie.

Transportmiddel Min cykel er en klassisk sag fra Pelago. Sort, enkel, godt håndværk. Jeg vasker den aldrig, for jeg bilder mig ind, at de snavsede cykler er mindre synlige eller attraktive.

Trøje Helt enkle og ensfarvede cashmere-trøjer fra min søsterbutik Lot29.

Underbukser Altid sorte eller mørkeblå briefs.

Ur Jeg interesserer mig meget for ure. Har et fint gammelt Rolex fra 1970, guldkasse og brun læderrem. Masser af god patina og ikke for stort eller prangende i størrelsen.