Sponsoreret af Hendrick's

Det er midt på dagen. Charles Gordon står blandt en menneskemængde i de smalle gader i London. Auktionen er i gang, der er larm og høje udråb, da han byder højest på to originale kobberkedler.

Kedlerne skal senere vise sig at blive berømte for en helt speciel slags gin, men de står ubrugte frem til 1989, hvor den passionerede haveentusiast Leslie Grace tager dem i brug. I næsten 10 år eksperimenterer hun i ginnens navn, indtil det en dag slår klik ved kobberkedlerne.

Hendrick’s Gin bliver skabt i 1999; kombinationen af agurk og rosenblade er den helt rette.

Vi drikker mere gin

Hvis du er hoppet med på ginbølgen – ligesom mange andre danskere er i øjeblikket – så kan du snart prøve den agurkesøde og rosenrøde smagsoplevelse på et veterantog som en ægte opdagelsesrejsende ind i ginnens historie.

HendricksExpressen_Frame_4.jpg

Få et smugkig ind i det finurlige univers på Hendrick’s Ekspressen her.

Tag med Hendrick’s Expressen på en rejse dybt ind i Hendrick’s Gins univers. Turen tager en lille times tid, og undervejs vil du komme helt tæt på agurker og roser, som netop er de to ingredienser i Hendrick’s Gin.

HendricksExpressen_Frame_1.jpg

Sidste år var det gamle veterantog propfuld af glade passagerer, der fik serveret Hendrick’s Gin med dertilhørende tonic på deres tur.


Selvom arrangementet ikke er et kostumeevent eller genskaber et bestemt årti, kan du stadig falde lige ind i tidsånden af nostalgi og gin-elskere, når du sidder i Hendrick’s Ekspressen, hvor togbænkene er fyldt med velfriserede gæster og udsigt til skov og mark.

Det kunne minde om en svunden tid fra gamle dage. Særligt når ginnen bliver serveret fra de karakteristiske apotekerflasker, som sender tanker tilbage til den engelske, victorianske tid.

HendricksExpressen_Frame_3.jpg

Hendricks Ekspressen kører to ture på dagen fra enten København H eller fra Helsingør Station. Undervejs serveres der Hendrick’s Gin med tonic, som er inkluderet i prisen. Du skal være minimum 18 år for at hoppe ombord.


Hvad er bedre end at køre veterantog og få serveret iskold G&T på turen? Om eftermiddagen afgår Hendrick’s Expressen fra Hovedbanegården med retning mod Helsingør.

Her kan du vælge at hygge dig nogle timer og tage Intercity-toget tilbage. Eller du kan hoppe ombord på veterantoget igen i Helsingør med afgang 17.25.

TAG MED PÅ HENDRICK’S EXPRESSEN

Hvornår: Lørdag 30. april

Afgang: kl. 14.15

Afgang KBH: kl. 13.46

Afgang Helsingør: kl. 17.07

Billet: 279 kr. per tur

 

Hvornår: Søndag 1. maj

Afgang KBH: kl. 14.16

Afgang Helsingør: kl. 17.05

Billet: 249 kr. per tur

 

Book dine billetter til Hendrick’s Expressen her: https://veterantoget.dk/det-sker/hendricks-express