Omstændigheder er egentlig ganske triste. Efter kort tid sygdom døde Gerald Grosvenor tirsdag, 64 år gammel, og efterlod en enorm formue til sine arvinger. 

Arvingerne tæller hans hustru Tally, tre døtre og en søn, den 25-årige Hugh Grosvenor, der nu træder ind som den yngste milliardær blandt verdens 400 rigeste mennesker ifølge Bloomberg

Aristokratisk etikette dikterer nemlig, at det er den førstefødte søn, der arver boet efter Gerald Grosvenor, der tidligere på året blev rangeret på en 68. plads over de 100 rigeste mennesker i verden af Amerikanske Forbes.

Det betyder, at den blot 25-årige Grosvenor nu råder over en formue på omkring 82 milliarder kroner - sådan rundt regnet. 

Det er dog ikke rede penge som sådan, Hugh Grosvenor nu råderetten over. Pengene er bundet op i det familieejede ejendomsselskab Grosvenor Group, der ejer "halvdelen af ​​London". Blandt andet det meste af Belgravia og Mayfair, som er nogle af Londons absolut mest eftertragtede og dyre områder.

Familieforetagnet ejer desuden ejendomme i Cheshire, i Lancashire, jordarealer i Skotland, indkøbscentre i Stockholm, boligblokke i Tokyo og boligområder i Vancouver. 

Dertil kommer en kunstsamling, der omfatter mesterværker af Stubbs, Van Dyck og Gainsborough - alt sammen er nu overdraget til Hugh Grosvenor, der siden barsben har vidst, at han en dag ville overtage imperiet.

"Mit hovedmål er at lære ham selvdisciplin og en følelse af pligt. Han er blevet født med den længste sølvske nogen kan få, men han kan ikke gå gennem livet kun suttende på den. Han skal give tilbage, hvad der er givet til ham," har Gerald Grosvenor tidligere sagt i et interview fra 1992 om arvesønnen.       

Og de britiske medier er - naturligvis - allerede gået på jagt efter historier om aftageren og nye mangemilliardær. Men selv de sensationshungrende engelske medier må sande, at det faktisk er temmeligt sparsomt med oplysninger om den private rigmand. 

Vi ved dog, at Hugh Grosvenor er fadder til den kommende konge af Storbritannien, (Hugh Grosvenor blev udnævnt til fadder ved dåben af Prince George tilbage i 2013), at han har læst landskabsforvaltning på Newcastle University, og at han tilsyneladende har holdt et brag af en 21. fødselsdag.

Ifølge rygterne skulle festen skulle have kostet op mod 50 millioner kroner med 800 indbudte gæster, heriblandt prins Harry, et “black tie and neon”-dresscode-tema og optrædener fra komikeren Michael McIntyre og hip-hop-duoen Rizzle Kicks. 

Og så ved vi, at Hugh Grosvenor foruden at træde ind som den yngste milliardær blandt verdens 400 rigeste mennesker ifølge Bloomberg, også får titlen som den rigeste i verden under 30 foran bl.a. Evan Spiegel og Bobby Murphy, grundlæggerne af Snapchat.

LÆS OGSÅ: Min første gang: Jacob Haugaard: 'Vi nåede ikke at lave et alenlangt forspil, for så kom moderen sgu hjem'

LÆS OGSÅ: 11 nedslagspunkter i Coster-Waldaus liv

LÆS OGSÅ: Kim Leine: "Jeg har flere gange været ved at dø mit misbrug"