Sådan føles det at tjene penge på coronakrisen
Foto: Ritzau Scanpix Iværksætteren og finansmanden Lars Tvede handlede hurtigt, da aktiemarkedet blev ramt af coronakrisen.

Sådan føles det at tjene penge på coronakrisen

15 danskere fortæller i det nye Euroman ekstreme historier fra virkelighedens overdrev. Her fortæller finansmanden Lars Tvede om at tjene millioner af kroner, da aktiemarkedet blev ramt af coronakrisen.

Som investor følger jeg hele tiden udviklingen i økonomien og på markederne. I 2017 og 2018 sagde jeg i medierne, at der ville komme en recession i 2020, men efterhånden som vi nærmede os, skiftede jeg mening til, at den nok først ville blive 2021 eller 2022. Derfor gik jeg ind i 2020 med fortsat fuld aktieeksponering, men jeg var samtidig på tæerne, for aktierne havde på det tidspunkt lavet det største bullmarked nogensinde (lang periode med opadgående tillid i markedet, red.). Med dette i tankerne fulgte jeg informationerne særlig tæt.

Den 21. februar lå jeg i sengen om morgenen og læste mails herunder et par analyser om den nye coronavirus fra kompetente og dygtige analytikere. Allerede efter et par sider i den ene rapport tænkte jeg:

Vil du læse resten af artiklen?
Allerede medlem? Log ind her
Bliv medlem og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr./md
Prøv 14 dage gratis uden binding
Vælg abonnement her Euroman Premium
Opret dig gratis her