Hun er i midttyverne, bor på Nørrebro og blogger anonymt under navnet Tinderslut. Her skriver hun eksplicit om sine dates med mænd, hun har mødt via appen Tinder.

F.eks. om Svenskeren.

”Han sendte mig forleden en række dick-pics (…) men faktum er, at jeg ikke kan se det frække i dick-pics, og det kender jeg desuden ikke mange andre kvinder, der kan.”

Om Business-snacken:

”Jeg er begyndt at fornemme, at han har ret stor interesse i mit a-hole (…) Jeg er all in, når det gælder anal. Det skal bare ikke ske uventet.”

Og fitnessfyren:

”Da han nærmest tager mig i skridtet, beder jeg ham pænt men bestemt om at lade være. Han reagerer så ved at blive tøsefornærmet og surmule resten af filmen. Not hot AT ALL. Han har spurgt hvornår jeg vil ses igen. Mit gæt bliver aldrig.”

Med egne ord kører Tinderslut ”det ultimative egotrip for tiden, og det føles frigørende.”

Euroman.dk har snakket med den unge kvinde om, hvad Tinder har lært hende om mænd og dating.

Du kom på Tinder i august og startede din blog op i september. Hvorfor vil du gerne dele dine Tinder-oplevelser?

”Jeg havde en kæreste tidligere på året, vi slog op, og så havde jeg en meget insisterende veninde, der sagde, at jeg havde brug for Tinder for at komme videre. Jeg har altid blogget, men startede egentlig Tinderslut som en dagbogsting mest for mig selv. Men der var lynhurtigt ret mange, der syntes, det var sjovt at følge med.”Hvad har du lært om danske mænd på Tinder?

”At de rigtig gerne vil være søde, invitere en ud og gøre noget ud af det. Der er mange, der ser Tinder som en sex-app, og det er det jo nok også til dels. Men der er også rigtig mange søde fyre, der gerne vil invitere en ud og sørge for, at man har en dejlig aften uden forventninger.”

Men der er jo meget sex i dine indlæg, og du bliver jo ved med at date. Hvad er formålet for dig med at være på Tinder?

”Jeg har ikke rigtigt et mål. Hverken at finde en kæreste eller at dyrke en masse sex. Jeg vil bare gerne lære mennesker at kende og have en masse spændende oplevelser. Dermed ikke sagt, at man ikke kan finde en kæreste over Tinder. Nu har jeg været i et ret langt forhold, så jeg har ikke behov for et forhold igen med det samme. Jeg har måske bare lyst til at være meget seksuelt aktiv.”

Hvor nemt er det at få sex på Tinder?

”Det er rigtig nemt.”

Hvor langt er der fra, at man swiper, til man potentielt har sex med en?

”Altså jeg har aldrig aftalt med en over Tinder, at vi skulle have sex. Men det er ret nemt at mødes, og dermed også relativt nemt at få sex. Og jeg mødes med dem relativt hurtigt. Jeg gider ikke bruge flere måneder på at skrive med en, og at det så viser sig, at der ingen kemi er.”

Hvad kigger du efter hos mænd på Tinder?

”Det handler om at være attraktiv på sine billeder. Det kan være et sødt smil, eller at det ser ud, som om han har humor. Jeg tjekker alle billederne ud og læser profilteksten, før jeg siger ja eller nej. De har tit en vittig bemærkning i deres profiltekst, f.eks. et citat fra en film, de synes er sjov, en vits eller et eller andet plat, som beskriver en lille smule af deres personlighed.”Når I har et match, hvordan indleder mænd så typisk en samtale med dig?

Det er ret tydeligt, om formålet er sex. Jeg har flere gange fået en lille smiley-rebus med seksuelle undertoner og så et spørgsmålstegn. Ellers starter de ud med et kompliment eller et hej. Der er ikke så stor variation faktisk. Den helt klassiske indledning er ’ej, hvor er du godt skåret’ eller ’nej, hvor ser du dejlig ud.’ Og så er der de typiske og ret nederen faste bemærkninger som ’eeeej, du må være en engel, du må være faldet ned fra himmelen.’ De der platte scorereplikker. For mig virker det heller ikke, hvis de bare skriver hej med en forventning om, at man selv skal starte samtalen. Eller at de med det samme har fokus på en speciel kropsdel. Mit formål er ikke at mødes på grund af sex, så ofte afviser jeg dem. På en sjov måde.”

Hvis du gerne vil have sex ud af Tinder, hvorfor fravælger du så mænd, der skriver det direkte i en besked?

”Fordi det som udgangspunkt ikke er det, jeg søger. Det er ret aggressivt, at de går ud fra, at det er derfor man er der. Jeg kender mange, der bruger Tinder som en seriøs datingapp. Det er fint, at de skriver det, for så ved man, hvad man har med at gøre. Det er bare ikke det, jeg søger.”

Hvor meget tid bruger du på Tinder?

”Det er meget i perioder. Når jeg dater mange på én gang gennem længere tid, så bliver den lidt lagt på hylden. Jeg søger jo ikke nye hele tiden. Her i julen har jeg brugt den meget igen, og jeg kan lynhurtigt bruge lang tid på at swipe eller skrive med mine matches. Lige nu har jeg måske 30, men det er jo ikke alle, jeg har kontakt med, og jeg rydder jævnligt op i dem.”


Hvorfor skriver du anonymt?

”Til at starte med var det for at være åben og ærlig uden at blive dømt for min opførsel. Men jeg ville også tage hensyn til min ekskæreste. Nu er jeg anonym, fordi jeg ikke vil hænge de mænd, jeg går på date med, ud. Jeg står ved det, jeg skriver, men de har jo ikke valgt at blive skrevet om, så de skal ikke kunne genkendes.”

Din blog er ret populær. Hvordan er det at holde den som en hemmelighed?

”Det er både spændende og nervepirrende. Og jeg tænker ’åh nej, hvad hvis jeg bliver opdaget.’ Jeg vil jo ikke hænge nogen ud. Min blog er også blevet omtalt i medierne, og så bliver jeg jo lidt stolt men uden at kunne dele det. Jeg har dog nogle få, jeg har fortalt det til. Et par veninder og mine forældre. Jeg har et ret godt forhold til mine forældre, og vi har aftalt, at de ikke læser den.”

Hvordan ville du have det, hvis en af dine Tinderdates havde en blog om, hvordan du var i sengen?

”Det tror jeg, at jeg ville synes var sjovt. Som person er jeg generelt ikke så privat omkring mit sexliv. Jeg ville nok ikke føle mig udleveret, men det kommer jo an på stilen. Jeg går jo selv op i at skrive relativt pænt om folk.”

Hvad hvis de skrev, som du gør, at nogen var dårlig i sengen eller fejlagtigt troede, at I var på vej til at blive kærester?

”Hvis det var anonymt, ville jeg ikke føle mig hængt ud.”Tror du, Tinder har ændret vores måde at gå på date på?

”Ja, det tror jeg i høj grad. Jeg har indtryk af, at man for nogle år siden ikke italesatte det som en date, når man skulle i biografen eller ud at spise. Nu er det blevet mere hverdagsagtigt at gå på date og sige, at man går på date. Det er blevet hurtigt og nemt og ikke så seriøst. Nu er det mere ’jeg har fri på onsdag, så tager jeg lige en date.’ Det er lidt et tagselvbord. Jeg har jo gang i flere fyre ad gangen, hvilket jeg synes er helt fint i starten. Det går hurtigt med at finde ud af, hvem man vil se igen.”

Hvad tror du, at din blog kan have af betydning i den her diskussion om dating?

”Jeg håber, at folk kan se, at der ikke bør være forskel på mænd og kvinder, for hvad der er okay og ikke okay, når man dater. Nogle har været hurtige til at stemple mig som en luder. Jeg tror, man havde set anderledes på det, hvis det havde været en mand.”

Går du nogen gange på date med folk bare for at have noget at skrive om?

”Nej, det gør jeg ikke. Og hvis jeg falder for en, har jeg ikke tænkt mig at blive ved. Så udvikler jeg bloggen til noget andet. Jeg gør ikke noget for læsernes skyld.”

LÆS OGSÅ: Tinder introducerer ny fortrydelsesknap

LÆS OGSÅ:  Tinder-eksperimentet: Alt ved situationen var bare mega akavet. Det syntes hun også

LÆS OGSÅ: Sexblog: Sådan mester du de forskellige stødteknikker