Hvis du ligesom resten af landet har en vision om at løbe flæskesteg, sovs og litervis af øl og champagne af dig, så har Adidas svaret. 

Sneaker-mastodonten har netop introduceret deres 'Sprinblade Solyce'-løbesko i en lækker og afdæmpet sort model, der med garanti gør dig til den hurtigste på løberuten. Hvis ikke i fart, så hvert fald på udseende. Absolut alle detaljer på løbeskoene er sorte, og derfor hedder varianten også 'Triple Black'.

Skoenes sål er lavet af de karakteristiske ’Energy Blades’, der mest af alt ligner små klingeformede fjedre. Fjedrenes form skulle give bedre støddæmpning samtidig med, at de frigiver energi ved hvert skridt og derfor driver dig hurtigere fremad. 

Overdelen består af det syntetiske og åndbare materiale mesh, som er udstyret med små huller. Dét skulle gøre skoene ideelle til både at transportere vand og luft, hvilket jo er meget rart, hvis du ender i et afsindigt regnvejr, eller hvis du forventeligt får svedige fødder som resultat af løbeturen.

Tidligere er Springblade Solyce-modellen set i varianter med grå, orange og lyseblå detaljer, hvor den helt nye ’Triple Black’-model må siges at være en anelse mere afdæmpet. Nogen vil nok mene, at fjedrene er hurtige nok i sig selv uden neon og diverse farvekombinationer.

Du behøver ikke kunne binde en sløjfe for at få skoene til at smyge sig perfekt om din fod. De enkle og tynde snørebånd, som naturligvis også er helt sorte, er nemlig udstyret med et lille spænde, som du trykker på, mens du hiver i snørebåndene, til de er tilpas stramme.

De hurtige løbesko kan købes nu på Adidas’ hjemmeside.   

LÆS OGSÅ: 4 tidsløse, klassiske og langtidsvarige items til årets ønskeliste

LÆS OGSÅ: Forårets 9 vigtigste tendenser

LÆS OGSÅ: Moderedaktøren: Sådan bliver stilen til foråret