NMD restock
Foto: PR adidas

NMD restock

Adidas relancerer den første NMD-model til december

Fik du ikke fat i Originals NMD i første omgang, får du chancen igen.

Da adidas i december 2015 sendte Originals NMD på gaden, var det med målsætning om at "knuse" sneaker-markedet.

Og missionen er lykkes. For NMD-linjen har i den grad ændret markedet, og er blevet et af adidas absolut stærkeste kort, der blandt viste sig, da adidas på verdensplan solgte over 400.000 par NMD på én enkelt dag.

Nu er adidas så klar til at sende en relancering af den førte model på markedet igen. Der er tale om den klassiske sorte NMD med de blå- og rødfarvede blokke på sålen, der bliver solgt til priser op til 1000 dollars på diverse sneaker-sites.

Så fik du ikke fat i Originals NMD i første omgang, og er du ikke indstillet på at betale de høje summer for et par, så er der ifølge Sneakers News godt nyt, når adidas sender sneakeren i handlen igen 15 december. 

NMD kombinerer teknologier fra adidas-arkivet i en moderne nyfortolkning med toptunet teknologi og primeknit overdel. Således har adidas hentet inspiration til skoen fra tidligere modeller som Micro Pacer (1985), Rising Star (1986) og Boston Super (1987).  

LÆS OGSÅ: Boss for hypet skaterbrand: "Jeg har ikke sendt noget til Justin Bieber og Rihanna eller nogen af de fucking klovner"

LÆS OGSÅ: 9 tendenser du bør kende dette efterår

LÆS OGSÅ: 9 nye herretøjsbutikker i København du bør besøge

Se, hvad vi ellers skriver om: Adidas, Sneakers og NMD