1. Snak konstant om, at modebranchen har et bæredygtighedsproblem. Men sørg for at holde din røde faux læderjakkes Zara-logo ude af syne imens. Du vil nødig fremstå som en hykler.

2. Udtryk over praktik: ingen store jakker, der skjuler dit velplanlagte outfit. En uges forkølelse er et lille offer for det ene streetstyle-billede, Adam Katz Sinding skyder af dig.

3. Hvis du har fået plads på forreste række, er det vigtigt, at du ser showet gennem din telefonskærm. Film det hele og signalér, at der faktisk er nogle i din følgerskare, som elsker at se modeshows gennem 25 stories.

4. Undskyld, det hedder FROW.

5. Vink til en af modellerne – også selv om du ikke kender vedkommende.

6. Køn spiller ingen rolle. 'Gender fluidity' er tidens helt store buzzword.

7. Tal gerne om potentialet. New York Fashion Week kæmper stadig med restriktioner, og London har sagt farvel til verden med Brexit. Paris kan stadig, Milano er Milano, og spørgsmålet er, om tiden nu er kommet til, at vi skal rykke op i den store liga?

8. Always go for the hug.

9. Og hvis det er kindkys, skal du huske at give tre og ikke to. Hellere ét for meget end ét for lidt.

10. Det er den ultimative herskerteknik at nævne helt obskure brands eller mennesker, som ingen andre kender. Modefolket vil nødig blotte sin uvidenhed.

11. Kald folk ved deres fornavne, når du omtaler dem i tredjeperson, og signalér, at du er inde i varmen hos Pernille, Kasper og alle de andre rødder.

12. Få din ven eller en søskende til at køre dig rundt i familiens Skoda Octavia. Det er altid bedre end pressebussen.

13. Der er kun én rigtig måde at holde ørene varme på: BALACLAVA!

14. Fortæl folk, at Tommy Ton roste dine sko på en familieferie til New York i 2013.

15. Hvis du ikke husker, hvad folk hedder, kan du bare kalde dem for ’skat’.

16. En hund er den perfekte accessory. Spørg bare Philine.

17. Har du ikke en hund, kan du altid tage et iPad-case fra Goyard med uden indhold. Du ser altid mere cool ud, når du bærer rundt på noget.

18. 00’erne er in igen, så du kan med fordel troppe op i et par baggy Evisu-bukser og en dyb v-halstrøje.

19. Østers er lækkert – især, når de er gratis. Men tag dig i agt. Du skulle nødig få skaldyrsforgiftning på FROW til Søren Le Schmidt.

20. Modeugens sande helte er det tavse flertal, der ikke poserer foran kameraer og går til fancy modeshows, men bruger tiden og energien på at skabe nye kunderelationer og lukke aftaler på modemesserne CIFF og Revolver. Det er trods alt dem, der sikrer, at modebranchen eksporterer for milliarder år efter år.

21. Hvis din kæreste ikke har over 2.000 følgere på Instagram, skal du ikke møde op.