Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Cykelholdet EF Education-EasyPost lancerer Grand Tour-ur med Bravur

Foto: PR

Cykelholdet EF Education-EasyPost lancerer Grand Tour-ur med Bravur

Modellen er den samme, som Michael Valgren og Magnus Cort kommer til at bære, og med en 15 minutter kronograf-tæller er den oplagt til intervaltræning.

Da der var præcis 100 dage til Tour de France-starten i Danmark, præsenterede Tissot, der er officiel tidtager for verdens største etapeløb, et specialdesignet ur til anledningen: 'The T-Race Cycling Tour de France Special Edition Copenhagen'.

Nu ser endnu et Grand Tour-ur dagens lys. Det amerikanske cykelhold EF Education-EasyPost med dansk islæt i form af rytterne Michael Valgren og Magnus Cort har teamet op med det svenske urfirma Bravur for at lave et 'team edition chronograph'.

EF Education EasyPost kører til daglig rundt i feltets mest spektakulære trøje, som er designet af Rapha, og stikker ud med den lyserøde farve og de mange forskellige mønstre. Her på Euroman placerede vi sammen med Brian Holm EF Education EasyPost på en sjetteplads, da vi skulle rangere årets flotteste cykeltrøjer. 

Bravur har også taget udgangspunkt i EF's cykeltrøje, da man designede det nye ur.

Et ur, som kommer med en mørkegrøn gummirem, hvilket gør det behageligt at have på, både når du sidder på cyklen eller er stået af. Det har også flere funktioner, der gør det oplagt til cykeltræning.

”Det var essentielt for os, at uret havde en god størrelse at have på, mens vi cyklede, men også at det havde et funktionelt aspekt. Vi landede i en pæn kassediameter på 38,2 mm og en 15 minutter kronograf-tæller, hvilket gør det nyttigt til at time intervaller”, siger Bravur-medstifter, Johan Sahlin, i en pressemeddelelse.

Skal du have det samme ur, som Michael Valgren og Magnus Cort kommer til at bære, kan du købe det her. Prisen lyder på 25.500 kr.

ef 1.jpg

ef 3.jpg