Velkommen til det nye Euroman Premium – mere originalitet til dig

Sneakers
Foto: PR

De bedste sneakers i 2019 indtil nu

Traditionen tro guider Euroman dig til de fedeste, vigtigste og mest opsigtsvækkende modeller fra sneaker-året 2019.

Listen opdateres løbende...

asics.jpg

Kiko Kostadinov x ASICS GEL-Delva

Kiko Kostadinov og Asics fik på ny mundvandet til at løbe hos sneakerentusiaster, da de i januar skød året i gang med tre nye GEL-Delva-modeller. Udtrykket er stadig groft og løbeskosinspireret, mens den rillede tekstur er et friskt pust i et af sneakerverdenens mest populære samarbejder.

2.613 kroner hos Farfetch

nike air max.jpg

Air Max Tailwind 4

Nyt år, mere Nike Air Max. Igen skeler Nike til de glorværdige 90’ere, når det i år er 20 års-jubilæet for Tailwind-modellen, der markeres. Skoen er i skrivende stund ikke sat til salg, men der er offentliggjort billeder af en Volt-colorway, hvor der ikke er skruet ned for noget. Derudover lander der i løbet af året en Tailwind-kollaboration med Supreme. Mon ikke, det kommer til at kaste lidt hype af sig?

New Balance.jpg

ULTRAOLIVE x New Balance 990v3

Mens vi venter på, at New Balances nye 990v5 kommer i handlen, har den amerikanske sko-gigant lanceret et ukarakteristisk samarbejde med Ultraolive, der har slået sig løs på den universelt populære v3-model. Resultatet kombinerer den klassiske silhuet med en snørrefri elastik-lås og sågar en refleks-snørrebåndsbeskytter, der dog kan lynes af.

Kan i skrivende stund kun fås i resale hos StockX

salomon.jpg

Salomon S/LAB XT-4 ADV

Til modeugen i København i januar var franske Salomon overalt. Heliot Emil, Muf10 med flere toppede deres outfits på catwalken af med Salomons hiking-sneakers. Alt tyder på, at outdoor-tendenserne fra 2018 trækker lange tråde ind i det nye sneaker-år, og Salomons praktiske, farverige S/LAB-model er en bouillonterning af tidens tendenser.

1.470 kroner hos Matches Fashion

arkk.jpg

Arkk BRKTON

Danske Arkk byder på noget af det mest interessante sneaker-design herhjemme. I 2019 kan BRKTON-modellen med sin karakteristiske W13-sål og komfortable sport-look gå hen og vække stor genklang.

1.157 kroner hos Arkk.

burberry.jpg

Burberry RS5

Den er god nok – Burberry er hoppet på den allestedsnærværende far-sneaker-trend. Kreativ direktør hos det britiske modehus, Ricardo Tisci, har begået en triple black-colorway på en markant og storladen silhuet. Logoet over snørrebåndet er designet af Peter Saville, der i samarbejde med Tisci også står bag Burberrys nye logo. Vand er vådt, jorden er rund og Burberrys sneaker bliver ikke billig, når den kommer til salg.

the court.jpg

Greats The Court 'Blanco/Gray'

Italiensk sneaker-klassicisme møder de amerikanske basketballbaner. Disse håndlavede sko fra Greats giver den hvide sneaker et tiltrængt pift med de grå ruskindsdetaljer.

1.175 kroner hos Greats.

sakai.jpg

Sacai x Nike LDWaffle

Japanske Sacai har fået et solidt greb om det europæiske marked. Samarbejdet med Nike var i foråret blandt de mest imødesete, og lever fuldt ud op til forventningerne med den innovative og friske dobbelt-alting-fortolkning af Waffle-silhuetten.

Kan i skrivende stund kun fås i resale hos StockX.

Hogan.jpg

Hogan Interactive Suede Sneaker Navy Suede

Hogan er ensbetydende med kompromisløs italiensk kvalitet og enkle designs, der for det meste hæver sig over at være kedelige. Disse ruskindssneakers med højt skafte udgør et seriøst, men afslappet alternativt til lakskoene på arbejdet eller i mere formelle sammenhænge.

2.399 kroner hos Care of Carl

Nike P6000.jpg

Nike P-6000 x Naked

Udfordring: Stil dig på en af Indre Københavns smallere gader i 30 minutter, uden at spotte et par P-6000. Samarbejdet mellem Nike og Naked er i alle colorways blevet uhyre populært, og det forstår man godt. 00'erne er tilbage i topform.

925 kroner hos End

Arkk main.jpg

Arkk Uniklass Leather White Midnight

Københavnske Arkk er gået all-in på at erobre det danske sneakermarked med sommerens Uniklass-linje, der ifølge skaberne skal være oplagt til en tur på stranden såvel som til sommerens brylluper.

896 kroner hos Arkk

Se, hvad vi ellers skriver om: Sneakers, Sko og Guide