Tal om at have en ’type’ … Fra servitricen Sarah Lawson til den italienske TV-babe Elisabetta Canalis; Der er ingen tvivl om, at livsnyderen og kvindebedåreren George Clooney har smag for langbenede brunetter med sydlandske træk. Og at de da også står umådeligt godt til Clooneys mange Armani jakkesæt, kan vi kun give manden ret i.
Se her et udvalg af Clooneys bedste erobringer igennem hans år som kongen af Hollywoods moderne 'Ratpack':

Ekskonen: Talia Balsam


Fra 1989-93 var Clooney gift med skuespillerkollegaen Talia Balsam, i dag kendt for sin rolle som Mona i hitserien 'Mad Men'.

Elisabetta Canalis


Clooneys seneste accessory på den røde løber og i villaen ved Como-søen er den 32-årige italienske tv-vært og model Elisabetta Canalis. Parret mødtes i Rom i sommeren 2009 og har kastet stjernestøv og sydlandsk charme over den røde løber lige siden.

Sarah Larson


Vejen til en mands hjerte går gennem hans … longdrink. Den 28-årige servitrice Sarah Lawson skød i den grad papegøjen, da hun miksede den helt rigtige cocktail for Clooney på baren Whiskey i Las Vegas tilbage i 2004. De to begyndte dog ikke at date officielt før 2007 og slog allerede op igen i 2008. Efter sigende var Sarah ikke meget for al den kvindelige opmærksomhed der konstant omgav superstjernen Clooney. 

Lisa Snowdon


Den engelske model og tv-vært Lisa Snowdon var ikke meget for at opgive sit London-liv til fordel for Clooneys italienske villa, og efter et par års on-off langdistance forhold, gik det heller ikke længere.

Renee Zellweger


Var de eller var de ikke? Insisterende rygter svirrede i mange år om en hemmelig romance mellem Clooney og kollegaen Renee Zellweger, men et officielt par kom der ikke ud af det. Faktum er, at de to stjerner i dag er tætte venner.

Georges drømmekvinde: Catherine Zeta Jones


Hvem drømmer Hollywoods mest eftertragtede sølvræv om at score? Ikke overraskende synes George at kollegaen Catherine Zeta Jones fra filmen 'Untolerable Cruelty' er ”den perfekte kvinde”. Med sine lange mørke lokker og eksotiske look er Catherine da også den ultimative ’Clooney-type’.