Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

H&M klæder dig på til sommeren ved poolen med 'Stranger Things'-kollektion

Foto: H&M

H&M klæder dig på til sommeren ved poolen med 'Stranger Things'-kollektion

H&M gør det muligt for dig at hoppe tilbage i tiden og til en sommerdag i Hawkins anno 1980'erne, hvor tøjet er afslappet med åbenstående skjorter, tanktops og korte shorts.

Sommeren nærmer sig, og udover sol, varme og badeture betyder det 'Stranger Things' i år. Tredje sæson af Netflix' populære 80'er sci-fi-serie lander nemlig i sommerferien - helt nøjagtigt 4. juli.

Som optakt har H&M skabt en 'Stranger Things'-kollektion, der passer til universet og til de afslappede sommerdage ved poolen eller strandkanten.

I traileren til tredje sæson af 'Stranger Things' fik vi set, at badboy’en Billy Hargrove havde fået job som livredder ved Hawkins Community Pool, og det er netop den nye location i seriens fiktive by, der har været omdrejningspunktet for H&M's kollektion. Skuespilleren bag Hargrove, Dacre Montgomery, er også model i kampagnen.

Der er fuld 80'er fart på tøjet med åbenstående skjorter, grafiske T-shirts, tanktops, korte shorts og badetøj. Du kan købe tøjet fra 23. maj, hvis du tør sætte din indre David Hasselhoff løs.

Stranger 1.jpg

H&M3.jpg

Sandaler.jpg

H&M4.jpg