Til daglig ligger urene bag skudsikkert glas i Milano, Genève, Basel, Frankfurt eller Paris, men snart kan de opleves i København. Det sker, når Klarlund for andet år i træk ruller den røde løber ud og inviterer indenfor til Klarlund Fine Watch & Jewellery Exhibition 2013.

Udstillingen foregår 22.-23. november i Københavns Børsbygning. Her vil verdens mest eksklusive mekaniske urmærker som Rolex, Panerai, Chanel, Cartier, Audemars Piguet, Vacheron Constantin, Tag Heuer, Tudor og Hublot vise deres mest kostbare og nye modeller frem.

På de næste sider kan du se 12 af de ure, der vil blive udstillet i Københavns Børsbygning. Det er ure, der er gjort af samme stof som drømme, og prisen snakker vi ikke om.

Se flere ure på de følgende sider...

 

Mere info om udstillingen kan findes her.

TAG Heuer er med stærke rødder i motorsporten førende indenfor tidtagere. På Klarlunds Fine Watch & Jewellery Exhibition 2013 er der verdenspremiere på TAG Heuer Carrera Mikrograph Avantgarde med verdens til dato mest præcise tidtager, der kan fange helt ned til 1/100 sekund. Det avancerede urværk er indrammet i en kasse, der er lavet af ridsefrit glas, 18 karat rose-guld og et sort gummi-betræk. Uret kan tåle vand ned til 100 meters dybde. Der er kun fremstillet 5 eksemplarer af uret.

Pris: 220.000 kr.
Fra Montblancs eksklusive kollektion 'Villeret' flyves to ure i 18 karat hvidguld til København i anledning af udstillingen. Her er det Montblanc Villeret Grand Chronographe Régulateur.

Pris: Ikke oplyst.
Racerkøreren Michael Schumacher og Audemars Piguet har i tæt samarbejde fremstillet et nyt design af uret Royak Oak Offshore Chronograph, hvoraf der kun er lavet 1.000 stk. i titanium, 500 stk. i 18 karat rødguld samt 100 stk. i platin.

Pris: 539.070 kr.
Hublots urmagere og ingeniører har i samarbejde udviklet og forbedret serien Big Bang Ferrari. Det har i år bla. resulteret i uret Big Bang Ferrari Red Magic Carbon med urkasse i kulfiber. Uret fremstiles kun i 1.000 eksemplarer

Pris: 193.610 kr.
Rolex præsenterer den helt nye 50 års jubilæumsudgave af Rolex Daytona i platin med isblå skive. På Rolex’ stand på udstillingen kan man desuden opleve alle de verdenskendte modeller: Datejust, Day-Date, Explorer, GMT-Master, Yacht-Master osv. til både kvinder og mænd

Pris: 477.500 kr.
Fra Cartiers Fine Watchmaking Collection kan man se et såkaldt Rotonde med tourbillon – og få forklaret af Klarlunds urmagere, hvad en tourbillon er.

Pris: 605.000 kr.
I den mere opnåelige ende af prisskalaen ligger TAG Heuer Carrera Calibre 36. Urværket i TAG Heuer Calibre 36 svinger 36.000 gange i timen, hvor de fleste moderne mekaniske værker svinger med 28.800, som er standard for de fleste moderne mekaniske værker. Jo højere svingningstal, jo bedre præcision.

Pris: 51.300 kr.
Udstillingens dyreste ur er fra Audemars Piguets serie Jules Audemars og det man kalder en ”Grande Complication” på grund af urets komplekse urværk med mange ekstra funktioner som i urenes verden kaldes "komplikationer".

Pris: ca. 6,7 millioner kr.
Fra Montblancs eksklusive kollektion 'Villeret' flyves to ure i 18 karat hvidguld til København i anledning af udstillingen. Her er det Montblanc Villeret Tourbillon BI-Cylindrique.

Pris: Ikke oplyst.

Chanel, der blev grundlagt i Paris i 1908, udstiller i fornemste franske stil sin kollektion af smykke-ure. Chanels ”kronjuvel”, som nok vil tiltrække sig en del opmærksomhed selvom det er til kvinder, er designet i keramik og hvidguld med baguette-diamanter.

Pris: ca. 895.000 kr.
Hublots urmagere og ingeniører har i samarbejde udviklet og forbedret serien Big Bang Ferrari. Det har i år bla. resulteret i uret Big Bang Ferrari King Gold Carbon med en urkasse i ridsefrit guld og kulfiber. Hublot Big Bang Ferrari King Gold Carbon fremstilles kun i 500 eksemplarer.

Pris: 263.370 kr.

Mere info om udstillingen kan findes her. Adgangsbilletter til udstillingen skal af sikkerhedsmæssige årsager købes i forvejen og koster 100 kr. Udstillingen finder sted i Børsbygningen: Børsen, 1217 København K.

FACEBOOK Bliv ven med Euroman