Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Moderedaktøren anbefaler: Er du mand nok til at gå med skulderpuder?

Foto: Getty Images & PR Stor i slaget. Tupac Shakur og Suge Knight, daværende musikschef i Death Row Records, i tøj med plads til at vokse i.

Moderedaktøren anbefaler: Er du mand nok til at gå med skulderpuder?

Snart bliver dagene kortere, men jakkesættene længere. Frederik Lentz Andersen har set på tendenserne og giver dig inspiration til at komme stilrigtigt ind i efteråret med tern, fløjl og jakkesæt, som vi kender dem fra 80’erne og 90’erne.

De fleste kender devisen om, at alle tendenser kører i ring, og venter du længe nok, skal din gamle støvede garderobe nok blive hip igen. Den sang kan du fortsat synge med på, for der bliver sjældent opfundet noget helt nyt, så det kan godt betale sig at gemme de mest klassiske klædeskabsfavoritter eller at investere i et par klassikere løbende.

Selvfølgelig sender de store modehuse alt fra velkonstruerede, nytænkte påfund til fjollede finurligheder på catwalken sæson efter sæson. Men med det tiltrængte fokus på at værne om vores hårdt prøvede planet og på at skrue gevaldigt ned for vores smagløse overforbrug kommer der en helt naturlig lyst til at sortere alle overflødigheder ud af garderoben og kun klæde sig i langtidsholdbare elementer.

Bliv medlem, og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr. om måneden
Prøv 14 dage gratis uden binding
Kom igang her Allerede medlem? Log ind her Euroman Premium
Opret dig gratis her