På dagen, hvor Apollo 11-missionen, den første bemandede månelanding, fejrer sin 47. årsdag, sender New Balance en ny måne-sneaker i handlen.

Det sker i samarbejde med amerikanske J. Crew, der har nyfortolket 997-modellen, som passende har fået navnet 'Moonshot'.

I 1969, da Neil Armstrong blev det første menneske, der betrådte Månen, var det iført akvarium-hjelm og moon boots, og designerne har da også hentet inspiration fra den oprindelige månelanding.

Sneakeren kommer i råhvid ruskind, med marineblå mesh og tekstureret grå gummisål. Tanken er, at de hvidlige sektioner af sneakeren repræsenterer månens overflade, mens de mørke dele symboliserer det ydre rum.

Hvert par af den limited sneaker leveres desuden i en vakuumpakket sølvemballage, der ligner indpakningen til den mad, astronauterne spiser, mens de er i kredsløb, med påskriften: 'Open only after lift off'. 

The J. Crew x New Balance 997 Moonshot trainers er desværre ikke tilgængelige i Danmark, men kun udvalgte butikker, fx hos J. Crew i Regent Street i London (Måske er du heldig at være på ferie et gunstigt sted - se fuuld forhandler liste her), og prisen er ca. 1400 kroner. 

Det er ikke første gang, at J. Crew samarbejder med amerikanske New Balance. De to virksomheder har tidligere samarbejdet om forskellige modeller, fx succesen New Balance 997 “Butterscotch".

LÆS OGSÅ: Pharrell designer ny farverig NMD for adidas

LÆS OGSÅ: Chuck Taylor er tilbage: Den ikoniske sko er sommerens største modefænomen på Instagram

LÆS OGSÅ: Danske BLS illustrerer, hvem der styrer moden i dag: ”Streetwear er generationens mest populære stilretning”