Oris.jpg

Full Metal Jacket

Hvad er lettere end stål, men samtidig hårdere? Titanium. Oris har netop lanceret den første ProPilot i titanium med deres in-house Calibre 400. Det er et automatisk værk med fem dages gangreserve, høj beskyttelse mod magnetisme og 10 års garanti.

Calibre 400 er designet med en smart rotor – den, der trækker urets drivfjeder op, når du bevæger dig – som ikke glider på konventionelle kuglelejer, men derimod på et teleskopisk udtræk, der giver mindre slitage. ProPilot X Calibre 400 er udstyret med en pilotkrone i oversize og en moderat ur-kasse på 39 mm. Uret kommer i tre skivevarianter (Silver, Grey og Salmon). 

Kan købes for 30.200 kr. hos urkompagniet.dk.

 

G-Shock.jpg

Terningen er kastet

G-Shock er kendt for at indgå utraditionelle collabs, og G-Shock x Rubik’s Cube skuffer ikke. Det er, ikke overraskende, lavet i samarbejde med den nørdede Rubik’s Cube. Professorterningen, som den også kaldes, blev opfundet af den ungarske billedhugger og arkitektur-professor Ernő Rubik i 1974.

G-Shock viser tre sider af terningen, hvilket giver skiven en 3D-effekt, og indrammer to displays, der angiver ugedag og digitale funktioner. Uret er udstyret med de sædvanlige G-Shock-funktioner, og som bonus kan man tage den iøjnefaldende hvide krans af, så uret får et mere afdæmpet look med sort krans. 

Kan købes for 1.400 kr. hos caliroots.com.