Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Ralph Lauren fejrer 50-års jubilæum med fire nye 'Polo Bear'-ure til mænd

Foto: Ralph Lauren

Ralph Lauren hylder den ikoniske ’Polo Bear’ med fire jubilæumsure

Ralph Lauren fejrer i år 50-års jubilæum og i løbet af den lange karriere i modebranchen har den amerikanske designer givet os en lang række tidløse klassikere. Blandt dem er tøjbamsen ’Polo Bear’, som får en retvisende hyldest i en ny kollektion bestående af fire elegante herreure.

’Polo Bear’ har optrådt på ikoniske striktrøjer, hvor den altid velklædte tøjbamse blev synonym med den stil, Ralph Lauren altid har stået for. Det er preppy og klassisk, men aldrig simpelt, akkurat som de fire nye ure, der netop er blevet lanceret under Polo Ralph Lauren-kollektionen.

Urene er udstyret med automatiske, schweiziske urværker i tråd med resten af Ralph Laurens ure i sortimentet, men det er uomtvisteligt designet, der gør urene særligt spændende. Fire forskellige urskiver får selskab af ’Polo Bear’ i forskellige looks; iklædt den klassiske striktrøje med amerikansk flag på brystet, den formelle bjørn i smoking, college-bjørnen i blazer og chinos, og brille-bjørnen i trenchcoat og derby-sko.

Urene kan varieres i deres udtryk med udskiftelige urremme, der fås i en blanding af silke og twill, samt fransk kalvelæder og eksklusivt alligatorskind. Ralph Lauren har altid haft en evne til at skabe produkter, der giver anledning til at starte sin egen samling af de klassiske designs. Derfor skal man sandsynligvis holde sig klar på tasterne og i butikkerne, hvis man vil sikre sig et af nye jubilæumsure.

Urene kommer snarligt til salg på Ralph Laurens webshop og i flagship-butikker verden over. Priserne er ikke offentligjort endnu, men urene forventes at koste omkring 13.000 kroner. Indtil da kan du se alle urene herunder.