Ralph Lauren udgiver jakke, du kan opvarme med din smartphone

Ralph Lauren udgiver jakke, du kan opvarme med din smartphone

Ralph Lauren udgiver en 'smartjakke' der kan forbindes til din smartphone og opvarmes efter behov.

Kulden er taget til, og sneen daler fra himlen. Ligesom DSB bliver vi alle lige overrasket over, at det kan blive snevejr i Danmark. Iklædt overtøj, der ikke er varmt nok, tager vi på arbejde i tørvejr om morgenen, men hjem i frostvejr om aftenen, med klaprende ben og våde handsker fra at børste sne af cykelsæddet. Et nyt morgenritual begynder, og vi opvejer, hvor meget tøj vejret kræver, for ikke at svede på vej til arbejde og fryse på vej hjem. 

Ja, det er et dillema, der genopstår hver vinter. Hvor ville det være skønt, hvis man kunne tage et stykke tøj på, hvor man bare selv kunne regulere varmen, så man i den samme jakke hverken behøvede at svede eller fryse. Det viser sig nu, at den jakke findes.

Ralph Lauren har designet en vinterjakke, der kan forbindes til din smartphone, som ved hjælp af varmeledende kulstof og sølvblæk kan opvarmes efter behov. Og så er den endda også rimelig flot. 

Så hvis du er så træt af at stå i det evige vinterdilemma, at du er villig til at smide 8500 kroner efter en 'smartjakke', så kan du købe den nye Polo 11 fra Ralph Lauren, når den udkommer den 24. januar. Der vil være et meget begrænset oplag, så det er om at være hurtig. Men når du det ikke, kan du også vente til at Glacier jakken udkommer. Den vil blive nemmere tilgængelig og indeholde samme teknologi. Se dem her

05-polo-ralph-lauren-gq-17jan19-b.jpg

01-polo-ralph-lauren-gq-17jan19-b.jpg

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Herremode og Tech