I 2014/15-sæsonen designede Y-3 tredjetrøjen for Real Madrid. Dengang stillede Xabi Alonso, Álvaro Arbeloa og Iker Casillas op som modeller, da den sorte trøje med drage-motivet skulle fremvises for offentligheden. 

Her næsten otte år senere genforenes Y-3 og Real Madrid for første gang siden. Y-3, der er fusionen mellem den verdenskendte japanske designer Yohji Yamamoto og tyske Adidas, har eksisteret i 20 år, mens den spanske kongeklub fylder 120.

De to mærkedage skal markeres med den nye kollektion 'The Ceremony', og nu hedder modellerne Karim Benzema, David Alaba og Ferland Mendy. Det er samtidig lykkedes at få klublegenden Iker Casillas til at vende tilbage i modelrollen.

Kollektionens æstetik er i tråd med Y-3's populære og moderne sportsmode. Den byder på blandt andet et sort fjerde-sæt, et pink målmandssæt, begge med Y-3-logoer samt håndmalede striber, tal og navne. Der er desuden opvarmningsjakker og bukser, der kommer med reflekterende blink. Til udenfor banen kan man få et aflangt tørklæde og en vasketaske.

Du kan købe produkterne her.

Real 1.jpg

Real 2.jpg

Real 3.jpg

Real 4.jpg