PRØV EUROMAN fra 23 kr. om måneden

Supreme lancerer jakke og hættetrøje med Martin Luther King

Supreme lancerer jakke og hættetrøje med Martin Luther King

Det amerikanske skateboardmærke bliver igen politisk i deres nye kollektion.

Supreme har altid været gademodens højtråbende provokatør. De har brugt rappere som Tyler the Creator og resten af Odd Future-gruppen som omvandrende reklamesøjler for det velkendte røde logo, og har skatermærket skullet bruge en fotograf, blev det den altid overdrevne Terry Richardson.

Deres nye sommer- og forårskollektion er netop blevet offentliggjort, og den er ingen undtagelse i forhold til at gå ad kontroversielle veje for at vise et splittet USA. Supreme har designet en række farverige hættetrøjer og en flannel-jakke med billeder af den afdøde borgerrettighedsforkæmper Martin Luther King, der sammen med Malcolm X og Mohammed Ali var de væsentligste stemmer i 1950-60’ernes USA.

 

Den rebelske side af mærket kom også til udtryk under George W. Bush, hvor de solgte ’Fuck Bush’-klistermærker, og da Donald Trump blev indsat som præsident sidste år, hvor de udgav en keychain med påskriften ”Fuck the President.”

LÆS OGSÅ: Internettet elsker Nigerias nye trøjer

LÆS OGSÅ: Silke-boxershorts er tilbage takket være Tom Ford

LÆS OGSÅ: Boozt.com sendte ti indkøbere ud til modeugen for at scoute: ”Hvis vi køber ind i et nyt mærke, gør vi det ordentligt”