Tom Ford

Tom Ford lancerer deres første urserie nogensinde

Det nye Tank 001 er det første ur for modegiganten, der i fremtiden blandt andet vil satse på både ure og mandeundertøj.

Tom Ford har lavet lidt af hvert. Den amerikanske tøjdesigner har en fortid som chefdesigner for store brands som Gucci og Yves Saint Laurent, inden han i 2006 skabte Tom Ford i sit eget billede.

Hans æstetiske sans er ikke til at komme udenom, hvad enten man taler om ham som modemand, manuskriptforfatter eller instruktør på filmen ’Nocturnal Animals’ og den Oscar-nominerede ’A Single Man’. Han har længe forsøgt sig med at udvide modeforetagenet med blandt andet loafers og i fremtiden mandeundertøj, men det er næppe nogen hemmelighed, at maskuline armbåndsure står ham meget nær.

Tidligere i sin karriere har han skabt armbåndsure for Gucci, Yves Saint Laurent og Boucheron. Det nye Tank 001 er Tom Fords første forsøg i eget navn på at fravriste nogle markedsandele fra giganterne på et voksende urmarked.

”Generelt bryder jeg mig ikke om et smart ur, fordi jeg er en meget klassisk person,” skriver han til GQ i en mail. ”For en mand, der er mere traditionel, er uret et af få accessories, man kan gå med udover en vielsesring.”

Urserien består af en række klassiske Tank-ure med en firkantet urskive, der følger de klassiske dyder, han altid har været garant for. De kommer med enten en 18-karats guldramme eller i rustfrit stål med muligheden for en hvid eller sort urskive.

Kan du ikke få nok af de klassiske designs, men savner en outreret urrem, der kan få dig til at skille dig lidt ud, kan du glæde dig over, at remmene kan skiftes ekstremt nemt. Det har været målet, at lave skiftefunktionen så simpel, at det kan gøres lige så nemt som på et Apple Watch. Ingen skruetrækker eller pilfingerklaustrofobi bliver du udsat for, hvis du føler mere for flettet læder, en blodrød eller lidt alligatorstemning på kontoret.

Urene ligger i prislejet 13.750-63.400 kroner og kan købes på Tom Fords hjemmeside.

LÆS OGSÅ: Rolex Daytona til 1 million er juvelen i stor dansk urauktion

LÆS OGSÅ: Louis Vuitton sætter efterårskollektion til salg i popup-butik

LÆS OGSÅ: Bendtner giver den fuld gas med Louis Vuitton x Supreme