Tonsure og Storm teamer op igen i ny kollektion.
Foto: PR

Ugens mode-overblik: Tonsure og Storm klar med ny kærlighedserklæring til København

Lad os kigge nærmere på ugens vigtigste stil- og designyheder.

Denne kasket fra Aimé Leon Dore og New Era er ideel til vinteren

aime-leon-dore-2.jpg

Hvis du vil have en ny kasket, der både er cool, varm og behagelig på samme tid, har Aimé Leon Dore og New Era lavet den perfekte til dig. De to brands har teamet op igen og har skabt en kasket, der er polstret med lækkert og blødt fleece.

Kasketten har form efter New Eras signaturmodel 59FIFTY, mens Aimé Leon Dores logo pryder i midten. Den kan fås i to forskellige varianter - i en grøn/blå model og i en rød/grøn model. Prisen lyder på 425 kroner. Køb her. 

aime-leon-dore-1.jpg

Kappa tager os tilbage til 70'erne

I starten af 2019 kommer det italienske sportsmærke Kappa med en ny kollektion, der har hentet inspiration fra 1970'erne. Det var nemlig i discoens årti, at Kappa designede deres ikoniske omni-logo og blev trøje-leverandør for Italiens mest vindende fodboldklub, Juventus.

Kappa2.jpg

Kollektionen lander i butikkerne og på Kappas webshop til februar og indeholder masser af friske farver, forvasket denim og træningstrøjer- og bukser. Se herunder flere billeder fra den lookbook, som Kappa netop har sendt ud:

Kappa1.jpg

Kappa3.jpg

The North Face Purple Label tilføjer jakker til vinterkollektionen

Selvom vinteren allerede er over os, og kollektionerne til årstiden er ude, har North Face Purple opdateret deres vinterkollektion med flere nye jakker. North Face Purple er en underlinje hos North Face, som nanamicas Eiichiro Homma står for. 

De har blandt andet tilføjet nogle fede tweed-parkas og fleecejakker, som du kan købe her:

North Face2.jpg

 

 

 

North Face3.jpg

Matinique lancerer en ny kollektion af tasker

Det danske tøj-og designmærke Matinique vil også satse på herretasker i 2019. Til januar kommer en ny taskekollektion fra Matinique, som består af en klassisk computertaske, en cool tote og en rummelig weekendtaske. Taskerne er designet med et miks af det formelle og det casual, som er mærkets varemærke.

Matinique-taske1.jpg

Tonsure og Storm hylder endnu en gang København

Tilbage i foråret gik Tonsure og konceptbutikken Storm sammen om en kollektion, der var en kærlighedserklæring til København. Tonsure tog deres bjørnehoved-silhuette og fyldte den med deres bud på klassiske danske ting; Margueritter, en livgarde, en svane, en hotdog, en øl osv.

t.03.049.back_.jpg

Nu vender Tonsure og Storm tilbage med en ny kollektion i samme ånd, som netop er kommet ud i dag for køb. Der er blandt andet bomberjakker, hættetrøjer, sweatshirts, bøllehatte, keychains og sneakers. Tjek det ud på både Tonsure og Storm.

tonsure-storm-1.jpg

tonsure-storm-1_blog-1_storm_12.jpg

Se, hvad vi ellers skriver om: Herremode, Herretøj og Stil